To Kύπελλο στον ΟΤΕ TV, περιοδικό για το NBA η Sportday

Δήμος Μπουλούκος
To Kύπελλο στον ΟΤΕ TV, περιοδικό για το NBA η Sportday

bet365

O OTΕ ΤV θα δείξει από την Τρίτη ως την Πέμπτη όλους τους αγώνες Κυπέλλου, με τους «μεγάλους». Δωρεάν περιοδικό για το ΝΒΑ, την Τρίτη με τη «Sport Day».Επίσης, η άφιξη του Τσάβι Πασκουάλ στην Ελλάδα στο Pick & Roll.

Το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στην φάση των ομίλων και οι συνδρομητές των καναλιών OTE SPORT θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε όλα τα γήπεδα όπου διεξάγεται η 1η αγωνιστική. H κάτοχος του στέμματος, ΑΕΚ, θα υποδεχθεί την Τρίτη 25/10 την Κασσιόπη, στις 19.30 (OTE SPORT 1HD), ενώ εντός έδρας θα αγωνιστούν και οι Ολυμπιακός, εναντίον του Πλατανιά, την Τετάρτη 26/10 (19.30, OTE SPORT 1HD), ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ, την Τετάρτη 26/10 (17.15, OTE SPORT 3HD) και ο Παναθηναϊκός με τον Ηρακλή, την Πέμπτη 26/10 (19.30, OTE SPORT 3HD).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Ημέρα

Ώρα

Αγώνας

Όμιλος

Κανάλι

Τρίτη 25/10

15.00

Καλλονής ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας

1ος

OTE SPORT 1HD

15.00

Αιγινιακός-Άρης

5ος

OTE SPORT 3HD

17.15

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ

3ος

OTE SPORT 1HD

17.15

Πανθρακικός-Καλλιθέα

7ος

OTE SPORT 3HD

19.30

ΑΕΚ-Κασσιόπη ΑΟ

6ος

OTE SPORT 1HD

Τετάρτη 26/10

15.00

Πανιώνιος-Λεβαδειακός

8ος

OTE SPORT 1HD

15.00

ΠΑΣ Γιάννινα -Ξάνθη

4ος

OTE SPORT 3HD

17.15

Ατρόμητος Αθηνών-Παναιτωλικός

7ος

OTE SPORT 1HD

17.15

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

1ος

OTE SPORT 3HD

19.30

Ολυμπιακός-Πλατανιάς

2ος

OTE SPORT 1HD

Πέμπτη 27/10

15.00

Σπάρτη-Χανιά

2ος

OTE SPORT 1HD

15.00

Πανσερραϊκός -Κισσαμικός

8ος

OTE SPORT 2HD

17.15

Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας

6ος

OTE SPORT 1HD

17.15

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

5ος

OTE SPORT 3HD

19.30

Παναθηναϊκός-Ηρακλής

3ος

OTE SPORT 3HD

Έπειτα από κάθε παιχνίδι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερώνονται από τους ίδιους του πρωταγωνιστές των αγώνων για όσα συνέβησαν, μέσω αποκλειστικών δηλώσεων στην κάμερα των ΟΤΕ SPORT, ενώ με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, το OTE SPORT θα προβάλει συγκεντρωμένα όσα έγιναν το πρώτο τριήμερο της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (Πέμπτη 27/10, 21.30), με προβάλλονται ειδικές αναλύσεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Δωρεάν περιοδικό για το ΝΒΑ, την Τρίτη με τη «Sport Day»

Ειδική έκδοση για τη σεζόν που ξεκινά στο ΝΒΑ στη Sportday. Ολοι οι παίκτες, η ανάλυση και των 30 ομάδων, τα συν και πλην καθεμιάς. Ειδικό φόκους στους Καβαλίερς και Γουόριορς των σταρ, αφιέρωμα στον Αντετοκούνμπο και τα άλλα δικά μας παιδιά, αναδρομή στους προηγούμενους Ελληνες που πέρασαν στον Ατλαντικό και στους νυν... «Ελληνες», που αγωνίστηκαν στα μέρη μας προτού εγκατασταθούν στις ΗΠΑ.

Αμερικανοί κορυφαίων ελληνικών συλλόγων και πρώην ΝΒΑερς δίνουν τα δικά τους προγνωστικά σχετικά με τα φαβορί, τον MVP, τις εκπλήξεις. Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι, ποιοι πέτυχαν τη μεγαλύτερη αύξηση στις αποδοχές, ποιες οι σημαντικότερες μετακινήσεις. Γνωρίστε τους ρούκις, μάθετε ποιοι πάγκοι άλλαξαν κάτοχο, δοκιμάστε τις γνώσεις σας σε κουίζ, χαθείτε στον κόσμο των αριθμών. Χωρίς καμία επιβάρυνση. μόνο με 0.90 στη «Sport Day» της Τρίτης.

Η άφιξη του Τσάβι Πασκουάλ στην Ελλάδα στο Pick & Roll

O Παναθηναϊκός Superfoods απέκτησε νέο προπονητή και ο ΟΤΕ TV τον συνόδευσε τις πρώτες ώρες παρουσίας του στην Ελλάδα. Όσα κατέγραψε η κάμερα των καναλιών OTE SPORT τα παρακολουθούμε στο Pick & Roll αυτή την Τρίτη (25/10, 20.00, OTE SPORT 4HD), με τον Βασίλη Σκουντή και καλεσμένο στο στούντιο τον πρώην διεθνή φόργουορντ, Μιχάλη Κακιούζη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο πρώτος Ισπανός head coach που αναλαμβάνει ελληνική ομάδα μπάσκετ και ο Κώστας Κατέβας τον περίμενε στο “Ελ. Βενιζέλος”, ώστε να μας μεταφέρει τις πρώτες του κινήσεις. Ακούμε όσα ειπώθηκαν, κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους “πράσινους”, αλλά και τι έκανε τις πρώτες ώρες παραμονής του στην χώρα μας.

Ο Άρης Μπάρκας αποκαλύπτει στους συνδρομητές του OTE TV τι περιλαμβάνει η συμφωνία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με το ΝΒΑ, για τη δημιουργία ακαδημίας νέων παικτών.

Επίσης:

  • Συνέντευξη του Μπράιαντ Ντάνστον, μετά το πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. Ο Αμερικανός θυμάται τις ημέρες που πέρασε στον Πειραιά και αποκαλύπτει τι νοσταλγεί από την πατρίδα μας.

  • Αξιολόγηση των ομάδων και των παικτών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο ΝΒΑ, τη σεζόν 2016-17, η οποία ξεκινά αυτήν την εβδομάδα.

  • Αφήγηση των συνοδοιπόρων του Μάκη Δενδρινού για την πορεία που διέγραψε ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του “Βούδα”.

  • Ανάλυση του Γιάννη Καλαμπόκη για τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της εβδομάδας, με τη βοήθεια γραφικών, αλλά και σχολιασμό της επικαιρότητας του ελληνικού μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα