Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αποκλειστικά στον OTE TV

Δήμος Μπουλούκος
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αποκλειστικά στον OTE TV

bet365

Το ταξίδι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στο UEFA Europa League συνεχίζεται και τα κανάλια OTE SPORT μεταφέρουν ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση, με πολυμελείς αποστολές σε Αζερμπαϊτζάν και Βέλγιο.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα αρχίζει στις 18.00 στο OTE SPORT 2HD, με την εκπομπή “UEFA Europa League Show” και τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη να μας βάζουν στο πνεύμα της σπουδαίας ποδοσφαιρικής βραδιάς.

Το “UEFA Europa League Show” θα μας ταξιδέψει στο Μπακού, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Καραμπάγκ (20.00, OTE SPORT 2HD) και θα αναζητήσει τη νέα εκτός έδρας επιτυχία, που θα τον φέρει μία ανάσα από την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι απεσταλμένοι του OTE TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας θα μεταφέρουν όλες τις λεπτομέρειες λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Λιέγη κόντρα στη Σταντάρ (20.00, OTE SPORT 4HD) και θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε τροχιά πρόκρισης. Οι απεσταλμένοι του OTE TV, Τάσος Κολλίντζας, Αποστόλης Πάνος και Πάρης Τσελεπίδης θα έχουν όλες τις λεπτομέρειες της κρίσιμης αναμέτρησης. Το “UEFA Europa League Show” φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Κουτρουμπή, στην κάμερα του OTE TV. Ο 25χρονος αμυντικός μιλά για την πορεία που διαγράφει φέτος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός.

Στην εκπομπή θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το “Γ. Καραϊσκάκης”, όπου ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος και ο Ανδρέας Σερεβέτας θα δώσουν τα πρώτα στοιχεία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αστάνα.

Στις 21.00 στο OTE SPORT 3HD, η δράση θα μεταφερθεί εκ νέου στον Πειραιά. Ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Αντρέα Παλομπαρίνι υποδέχονται τον Λάμπρο Χούτο για την pre-game εκπομπή του αγώνα. Η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 22.05 και η μετάδοση θα γίνει από τον Γιώργο Θαναηλάκη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Μετά το 0-0 με την Λίβερπουλ για την 8η αγωνιστική της Premier League, η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Φενέρμπαχτσε (22.05, OTE SPORT 2HD). Ξεχωρίζουν επίσης οι αγώνες Γιουνγκ Μπόις-ΑΠΟΕΛ (22.05, OTE SPORT 4HD), Θέλτα-Άγιαξ (20.00, OTE SPORT 5HD), Ρόμα-Αούστρια (22.05, OTE SPORT 5HD), Ίντερ-Σαουθάμπτον (20.00, OTE SPORT 6HD), Γκένκ-Μπιλμπάο (22.05, OTE SPORT 6HD), Σλόβαν Λίμπερετς-Φιορεντίνα (20.00, OTE SPORT 7HD), Μάιντς-Άντερλεχτ (22.05, OTE SPORT 7HD), Κράσνονταρ-Σάλκε (20.00, OTE SPORT 8HD) και Ραπίντ Βιέννης-Σασουόλο (22.05, OTE SPORT 8HD).

Για όλες τις φάσεις και τα γκολ σε πραγματικό χρόνο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να επιλέξουν στις 20.00 και στις 22.05 στο OTE SPORT 1HD την εκπομπή “UEFA Europa League λεπτό προς λεπτό”, που από αυτή την αγωνιστική θα περιλαμβάνει και όλο το ρεπορτάζ (δηλώσεις, συνεντεύξεις τύπου κλπ) από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων που διεξήχθησαν στις 20.00.

Μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων, στις 00.05, η εκπομπή “UEFA Europa League Show” επιστρέφει στο OTE SPORT 2HD με τις καλύτερες στιγμές και από τους 24 αγώνες, όλο το ρεπορτάζ, δηλώσεις και την ψηφιακή ανάλυση από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα