Η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμάνου για το Ρίο (Pics)

Η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμάνου για το Ρίο (Pics)

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσω των φωτογραφιών του, ταξίδεψε ο φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος, όσους επισκέφτηκαν την έκθεση του με τις καλύτερες φωτογραφίες από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Ο Βασίλης Κουτρουμάνος ήταν ένας από τους τρείς Ελληνες φωτογράφους που πήγαν το καλοκαίρι στο Ρίο, για να καλύψουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ίδιος επέλεξε τις καλύτερες φωτογραφίες και δημιούργησε μία έκθεση στην Αρχαία Ολυμπία, στην αίθουσα Οτο Σίμιτσεκ, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Την έκθεση είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, όσοι συμμετείχαν στο Θερινό Σχολείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, τα μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας που φιλοξενήθηκαν εκεί προσκεκλημένα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, αλλά και μαθητές σχολείων. Μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν την έκθεση για να δουν τις φωτογραφίες, η χρυσή Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, ο προπονητής του Νίκος Γέμελος, ο Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου αλλά και πολλοί ακόμα αθλητές, άνθρωποι του αθλητισμού και του Ολυμπισμού!

dsc_0259.jpg

H Ολυμπιονίκης Aννα Κορακάκη και η Διευθύντρια της ΕΘΝΟΑ Ιλεάνα Κλοκώνη

dsc_6009.jpg

O Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας

unnamed_63.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε μία φωτογραφία της έκθεσης

dsc_2241-01.jpeg

Ο Βασίλης Κουτρουμάνος

054.jpg

Φωτογραφία από την κολύμβηση

033.jpg

Η Αννα Κορακάκη στο βάθρο

009_0.jpg

Φωτογραφία από την ξιφασκία

dsc_30hoc60.jpg

Η Εθνική πόλο στο Ρίο

019.jpg

Αναγνωστοπούλου και Πετρούνιας στο Ολυμπιακό Χωριό

dsc_3427.jpg

Ο Βλάσης Μάρας