Σεμινάριο ποδοσφαίρου του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης

Δήμος Μπουλούκος
Σεμινάριο ποδοσφαίρου του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης

bet365

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Ηράκλειο, επιμορφωτικό σεμινάριο, για τους αθλητικούς συντάκτες, με θέμα «Οι νέες αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου» το οποίο διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

Ο εκπαιδευτής διαιτητών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της διεύθυνσης ανάπτυξης και εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣΗ κύριος Τάσος Μαστοριδης, εξήγησε αναλυτικά τις τροποποιήσεις και τις αλλαγές στους κανονισμούς και παράλληλα απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Το σεμινάριο το οποίο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, χαιρέτησε ο κ. Νίκος Συριγωνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα Αθλητισμού και μέλος της Ε.Δ. της ΕΠΣ Ηρακλείου, ο οποίος και συνεχάρη τον ΠΣΑΤ και την Περιφερειακή Επιτροπή του για την πρωτοβουλία της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε φορέας θα πρέπει να επιμορφώνεται, να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται διαφορετικά είναι καταδικασμένος. Έμπρακτα φαίνεται ότι αυτό που κάνετε το αγαπάτε και το ψάχνετε. Είμαστε δίπλα σας και πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και δραστηριότητά σας».

Η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης-Αιγαίου του ΠΣΑΤ ευχαρίστησε τους κ.κ. Νίκο Συριγωνάκη και Τάσο Μαστορίδη για το χρήσιμο επιμορφωτικό σεμινάριο, καθώς επίσης και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη φιλοξενία τους.

 

Τελευταία Νέα