Champions... θέαμα στον ΟΤΕ TV!

Gazzetta team
Champions... θέαμα στον ΟΤΕ TV!

bet365

Σσσσ...αρχίζει! Η ώρα του Champions League έφτασε και ο ΟΤΕ ΤV φέρνει στις οθόνες σας την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επιστροφή στους κορυφαίους και το θέαμα είναι στον ΟΤΕ ΤV!

Live και φυσικά ματσάρες στα κανάλια του! Την Τρίτη η Ρεάλ υποδέχεται τη Λέγκια και οι Μαδριλένοι... ακωνίζουν τα παπούτσια τους. Οι άτυχοι Πολωνοί έχουν δεχθεί ήδη οκτώ γκολ στις δυο πρώτες στροφές και ο Κριστιάνο αναζητά ευκαιρία για τέρματα! ΟΤΕ SPORT 3HD και εικόνα από το Μπερναμπέου!

Η Γιουβέντους με τον αέρα κορυφής πάει Γαλλία και θέλει να συνεχίσει το αήττητο. Ωστόσο, η Λυών μετά την ήττα στο Σάντσες Πιθχουάν δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Σύμμαχος πάντως της Μεγάλης Κυρίας η παράδοση, αφού έχει μόνο νίκες στα τρία τελευταία τους ραντεβού! To ΟΤΕ SPORT 1HD με εικόνα από το «Parc Olympique Lyonnais» σας μεταφέρει τη σπουδαία αναμέτρηση!

Μπορεί ο Πεπ να σταματήσει τον Μέσι το βράδυ της Τετάρτης στο Καμπ Νου; Μόλις τέσσερα λεπτά και τρεις επαφές χρειάστηκε ο Αργεντίνος στην επιστροφή του για να πετύχει το πέμπτο του γκολ στη La Liga. «Δεν είναι κακός παίκτης...» αστειεύτηκε ο Γκουαρδιόλα όταν τον ρώτησαν αν τον ήθελε στη Σίτι. Δεν είναι πάντως και η καλύτερη στιγμή που οι Πολίτες θα επισκεφθούν τη Βαρκελώνη, αφού μετά το 10 στα 10 ακολούθησαν τρεις διαδοχικές γκέλες! Ο Σουάρες βέβαια είναι αυτός που απασχολεί περισσότερο τον Πεπ, αφού έχει 45 γκολ σε 45 ματς στο 2016! ΟΤΕ SPORT 2HD και περιγραφή από τον Αντρέα Παλομπαρίνι.

ΟΤΕ SPORT 1HD και UEFA Champions League, Λεπτό προς Λεπτό με σούπερ ματς και την Τετάρτη. Εκτός από το Καμπ Νου τα βλέμματα και στο Μόναχο! Οι Βαυαροί γνώρισαν ξανά ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ούτε λόγος για νέο στραβοπάτημα κόντρα στην PSV! Εντός έδρας πάντως δεν... πιάνεται με 13 διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση! Το ΟΤΕ SPORT 3HD σας βάζει και σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα