Το τζάμπολ της Basket League αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Το τζάμπολ της Basket League αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

bet365

Η Basket League πέρσι έκοψε την ανάσα και επιστρέφει φέτος με μεγάλες προσδοκίες!

Και τη φετινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ θα έχει την τιμητική του, καθώς τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα καλύψουν τους αγώνες με τον αρτιότερο τρόπο, προσφέροντας στους συνδρομητές τους τα πάντα γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα. H κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, υπόσχεται να μεταφέρει όλη τη δράση, λεπτό προς λεπτό, μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», ενώ τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τους εντός έδρας αγώνες των 12 εκ των 14 ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς και τους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Η αυλαία στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ θα ανοίξει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Από τις 15:30 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports2HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Λαύριο DHI-Κύμη Seajets σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, Άρης - Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, Κολοσσός H Hotels - Ρέθυμνο Cretan Kings σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, Δόξα Λευκάδας-ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Στις 18:30 θα ακολουθήσει στο Novasports3HD και ηχητικά στο Novasports.gr, ο αγώνας Κόροιβος Αμαλιάδας – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Απόλλων Πάτρας Carna - AEK σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου. Τέλος, στις 19:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός Superfoods – Προμηθέας Πατρών σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα