Το Κύπελλο μπάσκετ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Το Κύπελλο μπάσκετ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

bet365

Η μπασκετική σεζόν ξεκινά στα κανάλια Novasports με την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το διήμερο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και Πέμπτη 6 Οκτωβρίου τους αγώνες Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels, Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ, Άρης – Κύμη Seajets και ΑΕΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα δουν και τους ημιτελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2017, αλλά και το μεγάλο τελικό που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2017. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr.

Η αρχή των μεταδόσεων στην προημιτελική φάση είναι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 16:00 με τον αγώνα Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels που θα προβληθεί από τo Novasports2HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στις 18:30 θα ακολουθήσει στο Novasports3HD η αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods – ΠΑΟΚ. Στην περιγραφή από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι οι Χρήστος Καούρης και Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας. Στις 20:30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Άρης – Κύμη Seajets με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

H προημιτελική φάση ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 18:30 με τον αγώνα ΑΕΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Συρίγος και στο ρεπορτάζ ο Αργύρης Στεφανόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα