Τα πάντα για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ στο ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Τα πάντα για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ στο ΣΚΑΪ

bet365

Το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ δεσπόζει στις αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΙ, αυτό το Σαββατοκύριακο!

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή έχει ντέρμπι και η κορυφή παίρνει φωτιά... Η εκπομπή KICK OFF με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση έχει όλα όσα θέλετε να δείτε και να μάθετε από την 6η αγωνιστική της Super League. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε πρώτοι στον ΣΚΑΪ τα highlights του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αμέσως μετά από το σφύριγμα της λήξης, το ρεπορτάζ από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έρχεται στο στούντιο της εκπομπής για να σχολιάσει το ντέρμπι.

Ολα τα γκολ της αγωνιστικής και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα παιχνίδια Βέροια-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης.

Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

Πολλά γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλα τα σημαντικά γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στις 21:40 στο Kick Off.


GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν βάζει φωτιά στο καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Οι εκτιμήσεις του Στέλιου Γιαννακόπουλου και του Ηλία Ατματζίδη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη και του Αλέξη Σπυρόπουλου στον ΣΠΟΡ FM ενόψει του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ των δύο μονομάχων μετά από μία δύσκολη εβδομάδα σε πολλά επίπεδα.

-Η μεγάλη ανατροπή και η ευρωπαϊκή νίκη του ΠΑΟΚ λίγο πριν τη Βέροια και η ευκαιρία του Παναθηναϊκού να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

-Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και από το Champion League.

-To σκάνδαλο Αλαρντάις που συγκλονίζει την Premier League και τα βρώμικα παιχνίδια μάνατζερ και προπονητών που απειλούν να τινάξουν στον αέρα το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

-Σύνδεση με τη Σαντορίνη για το warm up του Red Bull Art of Motion που θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΣΚΑΪ.

-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια της Super League, σούπερ αφιέρωμα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και οι σκέψεις των δύο προπονητών για τις εντεκάδες λίγες ώρες πριν από τη σέντρα και βέβαια πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα