Το τρίτο ημίχρονο ήταν και πάλι στο «Τhe Day Αfter»!

Το τρίτο ημίχρονο ήταν και πάλι στο «Τhe Day Αfter»!

Η πέμπτη αγωνιστική... πέρασε στην ιστορία και o Nίκος Τζαντζαράς ήταν live με το «Τhe Day After»,  με αναλύσεις, σχόλια και συνδέσεις με την αίθουσα σύνταξης του gazzetta,gr!

Το τρίτο ημίχρονο ήταν και πάλι στο  «Τhe Day Αfter»!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γκολ, δράση, φάσεις και αμφισβήτηση ολοκληρώθηκε στην Σούπερ Λίγκα και σιγά-σιγά έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι μπορεί να πετύχει κάθε ομάδα φέτος. Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ένα... στίγμα ήδη έχει δοθεί. Όλη αυτή η δράση, αναλύσεις και εκτιμήσεις συζήτήθηκαν σε ένα ακόμη «Τhe Day Αfter» με τον Νίκο Τζαντζαρά και τους συνεργάτες!

Έγινε ωντανή σύνδεση με το ΟΑΚΑ και τον Γιώργο Τσακίρη, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ηρακλή! Ζωντανές συνδέσεις με την αίθουσα σύνταξης του gazzetta, με το σχόλιο του ρεπόρτερ Ολυμπιακού Δημήτρη Τομαρά, τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, αλλά και τον αναλυτή αγώνων Γιάννη Βλάχο να μιλάμε με πίνακες, συστήματα και τακτικές για το ΑΕΛ-Ολυμπιακός! Και... κερασάκι το σχόλιο του Μιχάλη Τσόχου!

Μια παραγωγή του FatGames.gr για λογαριασμό του Gazzetta.gr, που κάθε βράδυ Δευτέρας στις 10.00μ.μ θα έρχεται στις οθόνες του pc, του τάμπλετ και του κινητού σας!

Δείτε ξανά την εκπομπή για την πέμπτη αγωνιστική

Best of internet