Το... 3ο ημίχρονο στο «The Day After»!

Gazzetta team
Το... 3ο ημίχρονο στο «The Day After»!

bet365

Για ακόμη μια Δευτέρα το «Τhe Day After» σας έδωσε... ραντεβού στις οθόνες του Gazzetta! Ο Νίκος Τζαντζαράς και οι συντάκτες του site μέσω live streaming ανέλυσαν, σχολίασαν και συζήτησαν για όλα όσα είδαν την 2η αγωνιστική!

Το μενού και πάλι πλούσιο. Πολλά γκολ, εντυπωσιακές φάσεις και πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν! Για όλα αυτά ενημερωθήκατε από την «Τhe Day After». Για όλη την τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα με live σύνδεση τόσο με την αίθουσα σύνταξης του gazzetta αλλά και με την Τρίπολη για το... 3ο ημίχρονο του Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο Γιάννης Βλάχος με τους πίνακες του ανέλυσε την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό.

Μια παραγωγή του FatGames.gr για λογαριασμό του Gazzetta.gr, που κάθε βράδυ Δευτέρας στις 10.00μ.μ θα έρχεται στις οθόνες του pc, του τάμπλετ και του κινητού σας! Μείνετε... on line!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα