Η Super League «παίζει μπάλα» στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Η Super League «παίζει μπάλα» στα κανάλια Novasports!

bet365

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, τους 8 αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρχή είναι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση Ξάνθη – Πανιώνιος που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Πλατανιάς - Λεβαδειακός. Στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος. Στις 20:00 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Βέροια - ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Μανώλη Βογιατζάκη.

H συνέχεια είναι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου κι Γιώργου Βασιλείου, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι ΑΟΚ - ΑΕΛ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Ηρακλής - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Γαβαλά. Τέλος, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Κωστή Μπότσαρη.

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 19:30 στο Νovasports2HD οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και αμέσως μετά το τέλος και του παιχνιδιού των 20:30, θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 23:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 4η αγωνιστική.

Τέλος, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 4η αγωνιστική της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα