Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

Gazzetta team
Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

bet365

Η 20η Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την οριστικοποίηση της δήλωσης συμμετοχής στο 3ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών που διοργανώνει από 5 έως 9 Οκτωβρίου ο ΠΣΑΤ και φέτος στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους έως την συγκεκριμένη ημερομηνία (20-9-2016).

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία του Συνδέσμου ([email protected], τηλ: 2103631861, φαξ: 2103635777) για τα σχετικά και τα παράβολα συμμετοχής έχουν οριστεί ως εξής:

  1. Μέλη ΠΣΑΤ 70 Ευρώ
  2. Μη Μέλη ΠΣΑΤ 90 Ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνεται: Μεταφορά από την Αθήνα στην Αρχαία Ολυμπία και αντίστροφα, διαμονή και διατροφή (τρία γεύματα ημερησίως) για τις ημέρες παραμονής στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, η παρακολούθηση των μαθημάτων και των διαλέξεων, το δίπλωμα συμμετοχής, που θα δοθεί στο τέλος των εργασιών, ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο, τον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Το 3ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών, αποτελεί μία από τις κορυφαίες ετήσιες δράσεις του Συνδέσμου μας και πλέον έχει καθιερωθεί ως σπουδαίο γεγονός επιμόρφωσης όσων συμμετέχουν στις εργασίες του.

Στη φετινή θεματολογία του δεσπόζουν σημαντικά ζητήματα όπως:

  1. Τα συμπεράσματα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο νέος ολυμπιακός κύκλος και οι προοπτικές του Ελληνικού Αθλητισμού
  2. Οι νέες μεθοδολογίες και τεχνικές κάλυψης κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων
  3. Social Media και Αθλητική Δημοσιογραφία
  4. Η Αθλητική Δημοσιογραφία στη δίνη της κρίσης και οι προοπτικές της

Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε Αθλητικούς Συντάκτες, μέλη και μη μέλη του ΠΣΑΤ, φοιτητές και σπουδαστές Δημοσιογραφίας και άλλων συναφών σπουδών.

Εισηγητές – ομιλητές θα είναι πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, κορυφαίοι αθλητικοί δημοσιογράφοι και καθηγητές ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Σε νεότερες ανακοινώσεις μας θα προσδιοριστεί το ακριβές πρόγραμμα του 3ου Θερινού Σχολείου.

 

Τελευταία Νέα