«Τhe Day After»... έρχεται στο Gazzetta tv!

Gazzetta team
«Τhe Day After»... έρχεται στο Gazzetta tv!

bet365

To πρωτάθλημα άρχισε και το Gazzetta tv παίρνει θέση... μάχης! Από την προσεχή Δευτέρα (12/9) στις 10μ.μ και μετά από κάθε αγωνιστική ο Νίκος Τζαντζαράς και η εκπομπή «Τhe Day After» αναλύουν όλα όσα δεν δείχνουν οι τηλεοπτικοί δέκτες!
Με δυναμικό τρόπο αρχίζει και φέτος η αγωνιστική σεζόν στο Gazzetta.gr! «Kάλλιο αργά, παρά ποτέ», λέει σοφά ο λαός κι αυτό ισχύει στην περίπτωση της Super League,που επιτέλους μετά από... καθυστέρηση 20 ημερών αρχίζει!
Φυσικά το gazzetta δεν μπορεί να λείπει από την διαρκή μάχη της ενημέρωσης. Με live από όλα τα ματς, pre game, στατιστικά, αναλύσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αρθρογραφία!
Από φέτος έχουμε και... «Τhe Day After»!
Ένα... τηλεοπτικό φύλλο αγώνος για να τα ξέρετε όλα από πρώτο χέρι. Μια παραγωγή του FatGames.gr για λογαριασμό του Gazzetta.gr!Κάθε βράδυ Δευτέρας (και γενικά μετά από κάθε αγωνιστική) στις 10.00μ.μ ο Νίκος Τζαντζαράς σε ρόλο παρουσιαστή συνομιλεί με δημοσιογράφους, blogger και γενικότερα ανθρώπους του ποδοσφαίρου για όλα όσα έχουν προηγηθεί στην αγωνιστική.
Σχόλια, αναλύσεις των αγώνων από ειδικούς, video, άμεσο ρεπορτάζ από τα γήπεδα και ζωντανές συνδέσεις με την αίθουσα σύνταξης του gazzetta και ρεπόρτερ της κορυφαίας ιστοσελίδας.
Το «Τhe Day After»... έρχεται στο Gazzetta tv και πλέον κάθε βράδυ της Δευτέρας το ραντεβού σας με την καλύτερη ενημέρωση είναι δεδομένο! Mείνετε on line. H αντίστροφη μέτρηση άρχισε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα