Η πρεμιέρα της Super League στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Η πρεμιέρα της Super League στα κανάλια Novasports!

bet365

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από τα κανάλια Novasports, το τριήμερο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, τους 8 αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρχή είναι το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση ΑΟΚ – Πλατανιάς που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης. Στην περιγραφή θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Βασιλείου και Αποστόλης Λάμπος. Στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Νίκου Τζουάννη.
H συνέχεια είναι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα ΑΕΚ - Ξάνθη σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Αποστόλη Λάμπου. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Τέλος, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας ΑΕΛ – Ηρακλής σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Τριανταφύλλου και Γιώργου Αργυρόγλου. αα
«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες»
Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 20:00 στο Νovasports2HD οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και αμέσως μετά το τέλος και του παιχνιδιού των 20:30, θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Ηλία Βλάχο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 23:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 3η αγωνιστική.
Τέλος, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την πρεμιέρα της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Η Super League στο Novasports.gr και στο Novasports Online
Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 3η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – Ξάνθη, Ολυμπιακός - Βέροια οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 3η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: ΑΟΚ – Πλατανιάς:#ΑΟΚPLAT, ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός:#PAOKPAN, Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός:#LEVPAO, ΑΕΚ - Ξάνθη:#AEKAOX, Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης:#PGSSAST, ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος:#PASATR, Ολυμπιακός – Βέροια: #OSFPVER, ΑΕΛ - Ηρακλής:#AELIRA. Επίσης, οι Έλληνες που μένουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να χάσουν στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν μέσα από το Novasports Online, την καινοτόμα Pay Per View online Υπηρεσία, που προσφέρει τους αγώνες της Super League να επισκεφθούν το https://online.novasports.gr/el?utm_source=press_release&utm_medium=banner&utm_campaign=PPV_2016-17 και να παρακολουθήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω Laptop τους αγώνες Live αλλά και On Demand σε υψηλή ποιότητα και χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα