186 εκατομμύρια φορές... «το διαβάσατε στο gazzetta»!

186 εκατομμύρια φορές... «το διαβάσατε στο gazzetta»!

Ο Αύγουστος τελείωσε, το καλοκαίρι φεύγει και πριν προλάβει κάποιος κακεντρεχής να πει «καλό χειμώνα», ερχόμαστε εμείς και λέμε «186 εκατομμύρια ευχαριστώ», όσες και οι σελίδες που «ανοίξατε» στο Gazzetta μέσα στον Αύγουστο και μας φέρατε στην κορυφή του ελληνικού internet.

186 εκατομμύρια φορές... «το διαβάσατε στο gazzetta»!

Αυτός ο  Αύγουστος τα είχε όλα! Και Ολυμπιακούς Αγώνες και προκριματικά των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σέντρα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και... ρεκόρ!
Όχι μόνο παγκόσμια, όπως αυτά που «έσπασαν» στο Ρίο, αλλά και πανελλήνια!

Το gazzetta.gr ήταν 1ο ανάμεσα στα site της ΕΝΕΔ σε προβολές σελίδων με 77,113,903 pageviews σε desktop και mobile συσκευές, αριθμός που φτάνει τις 186,911,300 προβολές σελίδων προσθέτοντας και τα applications σε iOS και Android.

To νούμερο των 186 εκατομμυρίων pageviews είναι τόσο... μεγάλο όσο φαίνεται και αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού internet, δείγμα του ότι αναγνώστες μας είναι «εξαρτημένοι» μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. 

Μετά από ένα... οργιαστικό καλοκαίρι, που το gazzetta ήταν το μόνο ελληνικό Μέσο που είχε απεσταλμένους στο Euro της Γαλλίας, στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και σε όλες τις προετοιμασίες των μεγάλων ομάδων επί ευρωπαϊκού εδάφους, αντιμετωπίζουμε τη νέα σεζόν με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και ακόμα μεγαλύτερες «δημοσιογραφικές υποχρεώσεις» προς τους εκατομμύρια αναγνώστες μας που «το διάβασαν στο gazzetta».

Αυτή άλλωστε είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας!

Το γεγονός ότι 4,218,882 μοναδικοί χρήστες άνοιξαν 186,911,300 σελίδες αποδεικνύει ότι το «όποιος μπαίνει, ξαναμπαίνει», για εμάς δεν είναι στόχος, αλλά δεδομένη και διαδεδομένη συνήθεια.

Και έπεται -ακόμα καλύτερη- συνέχεια!

Best of internet