Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν στον ΟΤΕ TV

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν στον ΟΤΕ TV

Με κάθε νέα σύνδεση ΟΤΕ TV Full Pack δώρο οι δύο πρώτοι μήνες, ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση για να ακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν στον ΟΤΕ TV

Την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League σφράγισαν οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση. Μετά το διάλειμμα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, η Ελλάδα θα έχει τρεις εκπροσώπους στους ομίλους του φετινού UEFA Europa League. Μόνο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD την πορεία που θα διαγράψουν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στη διοργάνωση.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, αλλά και αγαπημένες σειρές και άλλο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ο ΟΤΕ TV τους επιφυλάσσει μια μοναδική προσφορά: όσοι αποκτήσουν τώρα το ΟΤΕ TV Full Pack παίρνουν δώρο τους δύο πρώτους μήνες*, τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση.

Τα ματς των ομίλων του UEFA Europa League ξεκινούν στις 15/9. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη μάχη των ομίλων του UEFA Europa League και μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

* Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη παραμονή. Δωρεάν κεραία & εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTETV.

Best of internet