Οι ρεβάνς Παναθηναϊκού & ΠΑΣ Γιάννινα στον OTE TV

Gazzetta team
Οι ρεβάνς Παναθηναϊκού & ΠΑΣ Γιάννινα στον OTE TV

bet365

Η πρόκριση Παναθηναϊκού & ΠΑΣ Γιάννινα στην φάση των play off του UEFA Europa League κρίνεται στον OTE TV.

Μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού επί της AIK Solna και το 1-0 στο AZ Άλκααρ-ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή την Πέμπτη 4 Αυγούστου, τα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα μας δώσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρόπο που θα ολοκληρώσουν οι δύο ελληνικές ομάδες την προσπάθειά τους να προκριθούν στην φάση των play off του UEFA Europa League. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες AIK Solna-Παναθηναϊκός και AZ Άλκααρ-ΠΑΣ Γιάννινα όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Η ποδοσφαιρική δράση θα ξεκινήσει από τις 19.00, στο OTE SPORT 4HD, με την pregame εκπομπή για τον επαναληπτικό των "πρασίνων" με τους Σουηδούς, που παρουσιάζει ο Στέφανος Αβραμίδης, ενώ οι απεσταλμένοι του ΟΤΕ TV, Τάσος Κολλίντζας και Αποστόλης Πάνος θα μας ενημερώσουν για όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν τη σέντρα. Στις 20.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας στην Friends Arena, που θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 4HD. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και η λεπτομερής ανάλυση όσων έκριναν το αποτέλεσμα, στην postgame εκπομπή με απευθείας συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ.

Η κλήρωση της Παρασκευής 5 Αυγούστου για τα play off του UEFA Europa League, θα προβληθεί στον OTE TV (14.00, OTE SPORT 5HD). Από τις 13.30, οι Τάσος Κολλίντζας και Μιχάλης Τσόχος θα βρίσκονται στο στούντιο του ΟΤΕ TV, ενώ οι απεσταλμένοι του ΟΤΕ TV στην Νυόν θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αντρέα Παλομπαρίνι. Μετά την κλήρωση θα ακολουθήσει η ανάλυση των ζευγαριών στη φάση των play off.

Στα της προσπάθειας του ΠΑΣ Γιάννινα, να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ του πρώτου ματς με την Αλκμαάρ, στις 20.15 συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 5HD για να βρεθούμε στο Περιστέρι, από όπου θα "βγει" η pregame εκπομπή, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τους Γιώργο Θαναηλάκη, Πάνο Μάλαμα, Κώστα Γκουντούλα και Γιώργο Σόμπολο.

Στις 21.00 ο διαιτητής θα σφυρίξει την εκκίνηση της ευκαιρίας που έχει ο "Άγιαξ της Ηπείρου", προκειμένου να βρεθεί στα play off του UEFA Europa League, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Μετά την λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει στο OTE SPORT 5HD η postgame εκπομπή από τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και την κλήρωση για τα play-offs του UEFA Champions League, την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 13.00 (OTE SPORT 5HD). Θα προηγηθεί pregame εκπομπή στις 12.30, για το ποιοι θα μπουν στην κληρωτίδα -αλλά και πώς έφτασαν εκεί-, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση επί όσων προκύψουν από τη διαδικασία.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα