«Χτυπάει» στο... ευαίσθητο σημείο η Nova

«Χτυπάει» στο... ευαίσθητο σημείο η Nova

Η Nova περνάει στην... αντεπίθεση και «χτυπάει» τις ομάδες της Λίγκας στο... ευαίσθητο σημείο, δηλαδή στην τσέπη τους.

«Χτυπάει» στο... ευαίσθητο σημείο η Nova

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα της Nova με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αφού δεν... πέρασαν αυτά που ήθελε το συνδρομητικό κανάλι (μείωση των ομάδων, ανάδειξη πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ), οι ιθύνοντες αυτού αποφάσισαν να περάσουν στην... αντεπίθεση. Σύμφωνα με τη Live Sport, η Nova βρήκε τον τρόπο να δώσει την απάντησή της στους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπουν οι ρήτρες για την αλλαγή προγράμματος των πλέι οφ, θα προστεθεί και το ποσό των 740 χιλιάδων ευρώ. Αυτό έπρεπε να καταβληθεί στην ΕΠΟ, με βάση τον οικονομικό κανονισμό, όμως η Nova είναι στα... μαχαίρια με την Ομοσπονδία. Ωστόσο, η διοίκηση Γκιρτζίκη βρήκε και αυτή τρόπο να πάρει τα χρήματα από τις ΠΑΕ κρατώντας τα έσοδα που λαμβάνουν κάθε χρόνο οι ομάδες από την UEFA για τις ακαδημίες τους.

Βέβαια, η Σούπερ Λίγκα αντέδρασε, όμως η ΕΠΟ την... έστειλε στη Nova και μόνο ευοίωνο δεν είναι το μέλλον, καθώς οι απώλειες για κάθε ομάδα υπολογίζονται περίπου στις 120 χιλιάδες ευρώ. Χρηματικό ποσό που σίγουρα θα λείψει από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες και ειδικά από αυτές που δεν έχουν πολύ μεγάλα μπάτζετ.

Best of internet