Στην τελική ευθεία για το 6ο πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. στο πινγκ πονγκ

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία για το 6ο πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. στο πινγκ πονγκ

bet365

Το ατομικό τουρνουά θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (18/06) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και απευθύνει νέο κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους των media να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν για λίγες ώρες με το δημοφιλές άθλημα.

Η Ε.Φ.O.Επ.Α και ο Π.Σ.Α.Τ. συνδιοργανώνουν το 6ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι καθ’ οιοδήποτε τρόπο εργαζόμενοι στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας σε μέσο ενημέρωσης, καθώς φυσικά οι συνταξιούχοι, αλλά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο.

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 18 Ιουνίου 2016

3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης STIGA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail: [email protected] (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), αλλά και στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail: [email protected] . Ενημέρωση - πληροφορίες Γιάννης Φάκαρος 6974016302.

5. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: α) "Απλός Ανδρών", β) "Απλός Γυναικών".

6. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θα σχηματιστεί από εν ενεργεία αθλητές με δελτίο στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α., από πρώην αθλητές, που αγωνίστηκαν σε σωματείο για ικανό χρονικό διάστημα, όπως και από άτομα, τα οποία μετέχουν σταθερά σε διοργανώσεις βετεράνων. Θα πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον έξι (6) άτομα και θα ονομαστεί «νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης». Το σύστημα διεξαγωγής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών. Παρακαλούμε όσους ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία να το δηλώσουν. Ωστόσο, με βάση την εμπειρία της στα πέντε χρόνια διεξαγωγής του τουρνουά η ομοσπονδία θα κάνει αξιολόγηση μετά το τέλος των δηλώσεων συμμετοχής και θ’ αποφασίσει ποιους θα εξαιρέσει από την ειδική κατηγορία, εντάσσοντάς τους στην κλασική. Επίσης, οι διοργανωτές προτίθενται να οργανώσουν και υποκατηγορία πρώην αθλητών/τριών και αθλούμενων σε επίπεδο βετεράνων. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι παρόντα τουλάχιστον πέντε (5) άτομα. Εφόσον εφαρμοστεί το συγκεκριμένο πλάνο, τότε θα δοθούν έξτρα παιχνίδια μετά από αυτά της ειδικής κατηγορίας για να βγει νικητής.

7. ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: Θα προηγηθεί χρονικά η κλήρωση της ειδικής κατηγορίας. Θα διεξαχθεί στις 09.30 το Σάββατο επί των παρόντων και γύρω στις 10.00 θ’ αρχίσουν οι αγώνες. Εφόσον σχηματιστούν γκρουπ, ο νικητής και ο φιναλίστ του τελικού από το τουρνουά του 2015, θα είναι φαβορί. Η κλήρωση των δύο κατηγοριών ανεξαρτήτων θα γίνει επίσης επί των παρόντων, το Σάββατο και ώρα 10:00 στην αίθουσα διεξαγωγής των αγώνων. Οι τέσσερις πρώτοι αθλητές και οι δύο πρώτες αθλήτριες του περσινού τουρνουά θα καλύψουν τις αντίστοιχες θέσεις φαβορί. Αμέσως μετά την κλήρωση θ' αρχίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες (γύρω στις 10.30).

8. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ των 4ων ή των 3ων αθλητών/τριών ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων (κατ’ εξαίρεση και πάντα με βάση τις συμμετοχές μπορεί σε κάποια κατηγορία να υπάρχει γκρουπ και με περισσότερους αθλητές). Οι δύο πρώτοι/ες των γκρουπ προκρίνονται στα νοκ άουτ ματς της δεύτερης φάσης, αλλά φυσικά ο συνολικός αριθμός των προκρινόμενων από τους ομίλους, όπως και το ταμπλό, που θα σχηματιστεί (των «16» ή των «32» κτλ) θα κριθούν οριστικά από τις συμμετοχές και θα γίνουν γνωστά πριν από την κλήρωση. Σε περίπτωση αποχώρησης αθλητή, που έχει εξασφαλίσει πρόκριση από τα γκρουπ, τη θέση του θα μπορεί να πάρει ο αμέσως επόμενος της βαθμολογίας του γκρουπ. Από την αρχή έως το τέλος ο κάθε αγώνας θα κρίνεται με το σύστημα του καλύτερου των 5 σετ. Όσοι και όσες αποκλειστούν στη φάση των γκρουπ θα μπορούν να συνεχίσουν σε νοκ άουτ ταμπλό της «παρηγοριάς».

9. ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο στους πρώτους των τριών κατηγοριών. Δίπλωμα και μετάλλιο στους 1ους, 2ους και στους δύο 3ους των τριών κατηγοριών. Δίπλωμα και χάλκινο μετάλλιο στους τέσσερις πρώτους των αγώνων «παρηγοριάς». Δίπλωμα και μετάλλιο στους 2 πρώτους της υποκατηγορίας αν σχηματιστεί.

10. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

10.1 Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν με αγωνιστικό αθλητικό εξοπλισμό εγκεκριμένο από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος (I.T.T.F.)

10.2 Οι συμμετέχοντες είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την διαπιστωμένα καλή κατάσταση της υγείας τους. Κατά την προσέλευση στην αίθουσα ο κάθε αγωνιζόμενος/η , παρακαλείται να δώσει στη γραμματεία απλό χαρτάκι με την υπογραφή του/της, όπου να δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι υγιής και παίζει με δική του/της ευθύνη στο τουρνουά. Εάν υπάρχει θεωρημένο δελτίο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ισχύει.

10.3 Οι συμμετέχοντες θα αγωνισθούν υποχρεωτικά με αθλητική περιβολή (Αθλητικά παπούτσια - αθλητικά σορτς ή φόρμες - αθλητικές μπλούζες).

10.4 Στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρονται η ιδιότητα του συμμετέχοντα, το μέσο ενημέρωσης, στο οποίο εργάζεται, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας.

10.5. Η διαμονή -διατροφή - μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με δική τους δαπάνη και ευθύνη. Όπως πάντα, το τουρνουά είναι ανοιχτό για συμμετοχές απ’ οποιοδήποτε μέρος της χώρας.

11. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα έχει ρακέτες στον χώρο των αγώνων. Θα τις παραχωρεί σε όσους αθλητές δεν διαθέτουν, αλλά αυστηρώς για το χρονικό διάστημα των αγώνων τους προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επιφυλάσσεται του δικαιώµατος ακύρωσης του πρωταθλήµατος σε περίπτωση µικρού αριθµού συµµετοχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα