Αρωμα Euro στο αποψινό «Όλα Καλά» (pics)

Αρωμα Euro στο αποψινό «Όλα Καλά» (pics)

Gazzetta team
Αρωμα Euro στο αποψινό «Όλα Καλά» (pics)

bet365

Η Ιωάννα Λίλη και η παρέα της υποδέχονται αυτή την Πέμπτη, 9 Ιουνίου στις 19:45, στο «Όλα Kαλά» τους πρωταγωνιστές της «χρυσής» Εθνικής Ελλάδος, που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία το 2004!

Τέσσερις από τους 23 ήρωες, που πριν από δώδεκα χρόνια υπέγραψαν το ελληνικό έπος της Πορτογαλίας, ξετυλίγουν τις αναμνήσεις τους από το Euro 2004, θυμούνται τις μεγάλες στιγμές που έζησαν όλοι μαζί και μιλούν για τη φετινή διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας.

Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τσιάρτας και Τάκης Φύσσας εμφανίζονται στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μακεδονία TV, για μια εντελώς διαφορετική συζήτηση!

Πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά από την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού; Ποιες είναι οι στιγμές που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες τους, από όλα όσα έζησαν πριν από 12 καλοκαίρια και τι κάνει σήμερα η «χρυσή» γενιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου;

Αυτά και άλλα πολλά στο γαλανόλευκο «Όλα Kαλά» της Πέμπτης 9 Ιουνίου, στις 19:45.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα