Η «Novasports Running Team» με τον «Captain» Περικλή Ιακωβάκη στο Lighting Up Athens!

Gazzetta team
Η «Novasports Running Team» με τον «Captain» Περικλή Ιακωβάκη στο Lighting Up Athens!

bet365

O Περικλής Ιακωβάκης, «Novasports Running Team Captain», έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του με την ομάδα, στο νυχτερινό αγώνα δρόμου Lighting Up Athens που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τη διοργάνωση του νυχτερινού αγώνα δρόμου Lighting Up Athens ως Χορηγός Επικοινωνίας, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος στον αγώνα και η #NovasportsRunningTeam. Στην ομάδα συμμετείχαν εργαζόμενοι της Forthnet και των Καταστημάτων Forthnet, αλλά και φίλοι και συνεργάτες της εταιρίας, οι οποίοι ακολούθησαν πιστά τις προπονητικές οδηγίες του «Captain» Περικλή Ιακωβάκη. Τη «Novasports Running Team», αποτέλεσαν 60 άτομα, μεταξύ αυτών οι Κλέλια Πανταζή (Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής), Τίμος Παπαδόπουλος (Πρωταθλητής Στίβου) και Σωτήρης Ιακωβάκης (Πρωταθλητής Στίβου).

Η επικοινωνιακή υποστήριξη της διοργάνωσης αλλά και η συμμετοχή της Novasports Running Team, εντάσσονται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα