Μειώνει την τιμή η Sportday

Gazzetta team
Μειώνει την τιμή η Sportday

bet365

Από 1η Ιουνίου η τιμή της αθλητικής εφημερίδας Sportday μειώνεται από 1,30 σε 90 λεπτά!

Oπως έγραψε η εφημερίδα στο Facebook:

Συγνώμη που σας αγαπάμε πολύ....δεν ξέρουμε να αγαπάμε όμως πιο λίγο!
Ημασταν οι πρώτοι που κατεβάσαμε την τιμή της εφημερίδας στο 1 ευρώ και ήμασταν οι πρώτοι που σας ακούσαμε και πήραμε το μήνυμα ότι αυτό που έχει σημασία για εσάς είναι η ποιότητα και όχι η τιμή.
Για αυτό εμπλουτίσαμε την εφημερίδα σε ύλη, βάλαμε παιχνίδια, βάλαμε κοινωνικά θέματα, ενημερώνεστε για όλες τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθημερινές προτάσεις διασκέδασης, εξειδικευμένα ένθετα περιοδικά για το στοίχημα και πολλά άλλα γιατί απλά είπαμε... η ουσία βρίσκεται στο περιεχόμενο!!!
Από τότε που ανέλαβε η νέα ομάδα της SportDay έχουν αλλάξει όλα. Πως θα το μάθει όμως αυτό ο κόσμος όταν δε μας αγοράζει, γιατί δυστυχώς οι εντυπώσεις από το παρελθόν, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στη μνήμη των περισσοτέρων αναγνωστών...
Αλλοι μας λένε GavrosDay και ότι ανήκουμε στον Μαρινάκη. Αλλοι λένε ότι ανήκουμε στον Αλαφούζο, άλλοι λένε ότι ανήκουμε στον Μελισσανίδη, άλλοι ότι αβαντάρουμε Γιαννακόπουλο και άλλοι τους Αγγελόπουλους. Πρόσφατα κάποιοι αποκάλυψαν ότι μας αγοράζει και ο Σαββίδης!
Η αλήθεια είναι μία. Δεν ανήκουμε σε κανέναν γιατί ανήκουμε στον εαυτό μας και δεν μας αγοράζει κανείς γιατί απλά δεν πουλιόμαστε!!
Ο Ομιλος Alpha με τη βοήθειά του, συνέβαλλε στην επανατοποθέτηση της SportDay στην αγορά και συμβάλλει τώρα στο να γνωριστούμε καλύτερα...να μας θυμηθούν δηλαδή οι παλιοί που λάτρεψαν την εφημερίδα στο παρελθόν και να μας μάθουν οι νέοι που τώρα δε μας ξέρουν.
Για αυτό από αυτήν την Τετάρτη 1 Ιουνίου, η SportDay θα προσφέρεται με 40 λεπτά έκπτωση και από 1,30 η καλύτερη εφημερίδα στην Ελλάδα στη χαμηλότερη πλέον τιμή της αγοράς...ΜΟΝΟ 0.90!!!
Ναι, καλά διαβάσατε!!! ΜΟΝΟ 0.90, ΜΟΝΟ 0.90, ΜΟΝΟ 0.90!!!

Υ.Γ. Νομίζεις ότι μας ξέρεις??? Πάρε μας τώρα με 0.90 να γνωριστούμε καλύτερα ....

 

Τελευταία Νέα