Με δικές του κάμερες στο San Siro ο ΟΤΕ TV για τον τελικό του Champions League

Gazzetta team
Με δικές του κάμερες στο San Siro ο ΟΤΕ TV για τον τελικό του Champions League

bet365

Η ώρα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League έφτασε και το “Σαν Σίρο” ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Σάββατο 28 Μαΐου στις 21.45, τη “μάχη” της σεζόν, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με μία θεαματική τηλεοπτική παραγωγή για την κάλυψη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, ο OTE TV είναι ένα από 14 τηλεοπτικά δίκτυα -παγκοσμίως- που θα “πατήσει” με δικές του κάμερες το χορτάρι του “Σαν Σίρο” για να μεταφέρει όλη τη δράση.

Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT έχουν επιστρατεύσει επιτελείο που συγκροτούν 20 δημοσιογράφοι, παραγωγοί και τεχνικοί, για να καλύψει όσα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη στέψη του φετινού πρωταθλητή Ευρώπης και υπόσχονται μία τηλεοπτική πανδαισία που θα διαρκέσει περισσότερες από έξι ώρες. Οι κάμερες του ΟΤΕ TV θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, πίσω από τις δύο εστίες, στις θέσεις των σχολιαστών, αλλά και σε αποκλειστικές θέσεις για τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Θα παρακολουθήσουμε ψηφιακές αναλύσεις των φάσεων, συνεντεύξεις αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV και ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια των φιναλίστ. Από τις 19.00 (ΟΤΕ SPORT 1HD) θα μπούμε στο κλίμα όσων συμβαίνουν στο Μιλάνο, με την pre game εκπομπή “UEFA Champions League: Final”. O Τάσος Κολλίντζας, μαζί με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα περιμένουν τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο στούντιο, μαζί με έναν εκλεκτό καλεσμένο: τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, παγκόσμιο πρωταθλητή με την Βραζιλία το 2002, ο οποίος θα μοιραστεί την προσωπική εμπειρία που είχε από τελικό του UEFA Champions League, προ δεκαετίας, με τη φανέλα της Άρσεναλ. Αξιοποιώντας την εμπειρία του από εκείνο το βράδυ, αλλά και όλη την πορεία του, θα μας αποκαλύψει τα στοιχεία που είναι ικανά να διαμορφώσουν αποτέλεσμα.

Στην εκπομπή “UEFA Champions League: Final” θα δούμε αναλύσεις των ομάδων και θα ενημερωθούμε για το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής. Επιπροσθέτως, θα θυμηθούμε την πορεία που διέγραψαν η Ρεάλ και η Ατλέτικο έως το Μιλάνο, αλλά και το πανόραμα των τελικών της πρώτης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη, σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, από τη θέση του σχολιαστή, και οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Σωτήρης Κωσταβάρας, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο της ιταλικής αρένας, θα μας μεταφέρουν σε απευθείας σύνδεση τον παλμό λίγο πριν τη σέντρα, ενώ στη διάρκεια του pre-game τα OTE SPORT θα φιλοξενήσουν και συνεντεύξεις-έκπληξη μεγάλων αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Έλενα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να “σαρώσει” το διαδίκτυο και να παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις που θα κάνουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, σχετικές με τον τελικό του UEFA Champions League, στις ‘σελίδες’ κοινωνικές δικτύωσης.

Στις 21.45, μένουμε OTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουμε, live και σε υψηλή ευκρίνεια, τη σέντρα του σπουδαίου αγώνα. Εκεί θα παρακολουθήσουμε και τη στέψη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης, μαζί με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του ΟΤΕ TV, αλλά και τις αναλύσεις των απεσταλμένων των καναλιών ΟΤΕ SPORT στο Μιλάνο, και φυσικά την ανάλυση του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα