Απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Water Polo 2015-2016!

Απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Water Polo 2015-2016!

Σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» που παρουσίασε ο Διονύσης Στρούμπος στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα και προβλήθηκε την Τετάρτη 25 Μαϊου, βραβεύτηκαν το καλύτερο γκολ και η καλύτερη απόκρουση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών για την σεζόν 2015-2016. 

Απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Water Polo 2015-2016!

Πρόκειται για τα δύο πρώτα βραβεία του Επάθλου Novasports Water Polo, που οδηγούν στη μεγάλη τελετή της απονομής του Επάθλου Novasports σε Volleyball & Water Polo που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ως ο παίκτης με το καλύτερο γκολ, ενώ ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, τερματοφύλακας του Εθνικού, επικράτησε στην κατηγορία για την καλύτερη απόκρουση. Η επιλογή και η ανάδειξη των καλύτερων, έγινε από τους 12 προπονητές και τους 12 αρχηγούς των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος αναφερόμενος στο βραβείο αυτό καθώς και για το Έπαθλο Novasports γενικότερα τόνισε: «Πρόκειται, όπως και η εκπομπή άλλωστε, για μια πολύ σημαντική κίνηση, αφού βοηθάει το άθλημα που δεν έχει την προβολή άλλων αθλημάτων. Δεν είναι αυτοσκοπός το βραβείο, αλλά σίγουρα το θέλουμε και το συζητάμε μεταξύ μας». Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος επισήμανε: «Θα ήθελα να το αφιερώσω στο  μικρό μου αδερφό ο οποίος μία ημέρα πριν είχε γενέθλια. Αποτελεί το γούρι μου στη ζωή και στην καριέρα μου».

Το Έπαθλο Novasports, ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού που 13 χρόνια τώρα τυγχάνει ευρείας αποδοχής, από φέτος αναβαθμίστηκε. Στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικότερης ανάδειξης των πρωταγωνιστών των δύο αθλημάτων, διευρύνει τις κατηγορίες διακρίσεων και βραβεύει περισσότερους αθλητές που πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σεζόν. Συγκεκριμένα, αντί για δύο κατηγορίες βραβείων (MVP και Rookie of the year), θα υπάρχουν επτά κατηγορίες βραβείων στο Volleyball και έξι κατηγορίες στο Water Polo. Στο Volleyball, εκτός από τους ΜVP και Rookie of the year θα αναδεικνύονται επίσης οι: «καλύτερος Πασαδόρος», «καλύτερος Ακραίος», «καλύτερος Κεντρικός», «καλύτερος Διαγώνιος» και «καλύτερος Λίμπερο». Στο Water Polo εκτός από τον MVP και τον Rookie of the year, θα βραβεύονται οι «καλύτερος Φουνταριστός», «καλύτερος Τερματοφύλακας», «καλύτερος Αμυντικός» και «καλύτερος Περιφερειακός». Παράλληλα, στο Έπαθλο Novasports Water Polo, εντάσσονται από φέτος και τα βραβεία που απονέμονται στο πλαίσιο της εκπομπής των καναλιών Novasports «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο για το καλύτερο γκολ και την καλύτερη απόκρουση.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής φιλοξενήθηκαν και δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού, η αρχηγός της ομάδας Φιλιώ Μανωλιουδάκη και η ταλαντούχα Νικόλ Ελευθεριάδου. Οι  δύο «ερυθρόλευκες» αναφέρθηκαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στη Βουλιαγμένη, αλλά και στη χαμένη ευκαιρία στο Final Fourτης Ευρωλίγκας.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» http://www.novasports.gr/epathlo-novasports-waterpolo

 

Best of internet