Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο στούντιο του ΟΤΕ TV για τον μεγάλο τελικό του Champions League

Gazzetta team
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο στούντιο του ΟΤΕ TV για τον μεγάλο τελικό του Champions League

bet365

Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, το θερμόμετρο ανεβαίνει, καθώς Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Η καθημερινή εκπομπή "UEFA Champions League: Final" (21.30, OTE SPORT 1HD), για μία ακόμα μέρα μας βάζει στο κλίμα, με τους απεσταλμένους του OTE TV στο Μιλάνο, Αντρέα Παλομπαρίνι και Σωτήρη Κωσταβάρα να μεταφέρουν σε απευθείας σύνδεση από την Piazza Duomo τον... πυρετό της προετοιμασίας για τον Ισπανικό ‘εμφύλιο’.

Από το στούντιο του ΟΤΕ TV, ο Τάσος Κολλίντζας και ο Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσουν όλες τις λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ της Ρεάλ και της Ατλέτικο, 48 ώρες πριν από τη σέντρα του σπουδαίου αγώνα, ενώ η κάμερα του OTE TV μπαίνει στα αποδυτήρια των δύο ομάδων.

Η εκπομπή "UEFA Champions League: Final" μας πάει τελικό μέχρι τη μεγάλη μέρα, το Σάββατο 28 Μαΐου, που οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν τον αγώνα μαζί με τον σπουδαίο διεθνή Βραζιλιάνο σταρ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, στο στούντιο των ΟΤΕ SPORT.

Επίσης, στη χθεσινή εκπομπή του "UEFA Champions League: Final":

Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον το "τοτέμ" της "βασίλισσας", ο Ούγκο Σάντσες μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV και στον Πάνο Βόγλη, για τη μεγάλη πρόκριση των Μαδριλένων, επί της Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του UEFA Champions League.

Εκεί, σύμφωνα με τον 57χρονο Μεξικανό, το προβάδισμα -ως ομάδα- το έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης "αλλά η Ρεάλ διαθέτει μονάδες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά". Και προσέθεσε: "Είναι τελικός, μεταξύ ομάδων που είχαν κοντραριστεί και πριν δυο χρόνια στη Λισσαβόνα. Εκεί, η Ατλέτικο παρά λίγο να κερδίσει το πρώτο της UEFA Champions League. Eίναι δύσκολο να κάνουμε προγνωστικά. Πρόκειται για έναν τελικό, για ένα μόνο παιχνίδι. Το ομαδικό παιχνίδι, η τακτική, η στρατηγική και το σύστημα που ακολουθεί ο Σιμεόνε φαίνεται ότι είναι πιο δουλεμένο. Επομένως, ως ομάδα η Ατλέτικο είναι το φαβορί. Σε ατομικό επίπεδο, η Ρεάλ έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν σε κάθε στιγμή να κρίνουν υπέρ τους, ένα αποτέλεσμα”.

Στην κάμερα του ΟΤΕ TV -και τον απεσταλμένο του, Αντρέα Παλομπαρίνι- μίλησε και ο Ντιέγο Γοδίν, ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 30χρονος παίκτης ήταν στην Ατλέτικο και το 2014, οπότε η ομάδα του έφτασε στον τελικό του UEFA Champions League, αλλά τελικά είδε τη Ρεάλ να σηκώνει το τρόπαιο και ήταν με δικό του γκολ που είχε προηγηθεί η Ατλέτικο στην Λισσαβόνα. "Στη δική μου περίπτωση, το γκολ παραμένει ως μια ανάμνηση που θα την έχουμε πρόχειρη έως... τη σέντρα του φετινού τελικού. Το πιο ωραίο για εμένα, θα είναι να κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε από τον τελικό του 2014, με το όνειρο να έχουμε ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Τώρα, αυτή μας δόθηκε και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Δεν παίζεις κάθε μέρα σε έναν τελικό του UEFA Champions League. Αυτό που θέλουμε, είναι να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία και πέρα από τα γκολ, πέρα από το ποιος θα πετύχει τα γκολ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τελικό, γιατί αυτό είναι το πιο ωραίο, αυτό θα θυμάται όλος ο κόσμος μετά το παιχνίδι".

Η Ατλέτικο είναι γνωστή και για τους αφοσιωμένους οπαδούς της. Κάτι που για τον Γοδίν είναι εκ των βασικών στοιχείων για την επιτυχημένη πορεία των "ροχιμπλάνκος". "Είναι σημαντικό, γιατί πρώτα από όλα έχεις τη στήριξη όλων των ανθρώπων που βρίσκονται από πίσω σου. Επίσης, είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις δεσμευμένος με την ομάδα, με αυτά τα χρώματα. Σε κάνει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, για την Ατλέτικο. Αυτό μας ζητούν οι οπαδοί μας. Να δώσουμε τα πάντα".

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα