Οι τελικοί Κυπέλλων Γερμανίας και Γαλλίας στον OTE TV

Gazzetta team
Οι τελικοί Κυπέλλων Γερμανίας και Γαλλίας στον OTE TV

bet365

Τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης ολοκληρώθηκαν, όμως η δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με τους τελικούς σε DFB-Pokal και Coupe de France, Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα στρέφεται στους τελικούς των Κυπέλλων Γερμανίας και Γαλλίας, που φέρνουν αντιμέτωπες τις Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ το Σάββατο 21 Μαΐου στις 21.00 (ΟΤΕ SPORT 1HD) και τις Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν την ίδια μέρα στις 22.00, στο ΟΤΕ SPORT 2HD.

Στην Γερμανία, Μπάγερν και Ντόρτμουντ κοντράρονται για 4η φορά τα τελευταία 9 χρόνια σε τελικό του DFB Pokal. Από τις 20.00, η εκπομπή "Ημέρα Τελικών" με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Βασίλη Σαμπράκο θα αναλύσει όλα τα δεδομένα του Der Klassiker, ενώ θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από το Βερολίνο και απευθείας συνδέσεις με τον απεσταλμένο του OTE TV, Άλκη Τσαβδαρά.

Στην Γαλλία, η πολυνίκης του Κυπέλλου, Μαρσέιγ των 10 κατακτήσεων, θέλει να πάρει πίσω το στέμμα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φιλοδοξεί να αποχαιρετήσει τους Παριζιάνους με έναν ακόμη τίτλο. Η κάλυψη του αγώνα στο Stade de France αρχίζει από τις 21.00 (OTE SPORT 2HD) στην εκπομπή “Ημέρα Τελικών”, ενώ η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τον απεσταλμένο των OTE SPORT στο Παρίσι, Τάσο Κολλίντζα.

 

Τελευταία Νέα