O OTE ΤV παρουσιάζει “Το θαύμα της Λέστερ”

Gazzetta team
O OTE ΤV παρουσιάζει “Το θαύμα της Λέστερ”

bet365

Ένα από τα ομορφότερα παραμύθια του παγκόσμιου αθλητισμού “γράφτηκε” φέτος στην Barclays Premier League, στον ΟΤΕ TV.

Η Leicester υπέγραψε το μεγαλύτερο θαύμα της αγγλικής λίγκας, όταν μία σεζόν μετά την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, με 7 νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές, βρέθηκε με το τρόπαιο στα χέρια!

Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT ετοίμασαν ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στις “αλεπούδες” και την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19.00, στο OTE SPORT 1HD, ακολουθούν τα 132 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, έως τη μεγαλύτερη στιγμή της φετινής χρονιάς και εξετάζουν το πώς η Λέστερ βρέθηκε από την “κόλαση” της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, στον ποδοσφαιρικό “παράδεισο” και στα κιτάπια της ιστορίας.

Ο απεσταλμένος του ΟΤΕ TV στο Λέστερ, Μιχάλης Τσόχος εξασφάλισε και παρουσιάζει συνέντευξη με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας λίγους μήνες μετά την ανεπιτυχή συνεργασία του με την Εθνική Ελλάδας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τι είχε να πει ο αρχηγός των πρωταθλητών, Γουές Μόργκαν, στην κάμερα των OTE SPORT για αυτή τη συγκλονιστική διαδρομή και θα διαπιστώσουν πώς έζησαν την ανέλπιστη επιτυχία οι κάτοικοι της πόλης.

Ακόμη, ο OTE TV έθεσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη, παίκτη που είχε κατακτήσει ένα League Cup με την Leicester, αντιμέτωπο με το ερώτημα “είναι η κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος από την Leicester πιο μεγάλη έκπληξη, ακόμα και από την κατάκτηση του Euro2004 από την Εθνική Ελλάδος;”.

Θα παρακολουθήσουμε και συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη, με αντικείμενο τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τη συνεργασία που είχαν στην Ελλάδα. Θα τον ακούσουμε να αναλύει τους λόγους που ο Ιταλός δεν έμεινε στη χώρα μας και εκείνους που τον έκαναν θρύλο στην Αγγλία.

Όλα αυτά, την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19.00, στο OTE SPORT 1HD, στην ειδική εκπομπή που ετοίμασαν τα κανάλια ΟΤΕ SPORT για το θαύμα της Λέστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα