Το «όχι» Γκιρτζίκη σε ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ για τελικό

Το «όχι» Γκιρτζίκη σε ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ για τελικό

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε αρνητικές απαντήσεις στα αιτήματα των ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ για αλλαγή ημέρας τελικού λόγω της απεργίας των media.

Τόσο ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ όσο και ο ομόλογός του στην ΕΣΗΕΑ επικοινώνησαν με τον κ. Γκιρτζίκη την Πέμπτη. Ο σκοπός τους ήταν να τον πείσουν να προχωρήσει σε αλλαγή της ημέρας τέλεσης του τελικού. Να πάει δηλαδή το ματς από το Σάββατο την Κυριακή.

Ο λόγος ήταν η απεργία των ΜΜΕ το Σάββατο. Αμφότεροι του εξήγησαν πως εφόσον ο τελικός γίνει Σάββατο θα υπάρξει σαφές και σοβαρό πρόβλημα κάλυψής του από τα media ελέω της απεργίας. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ όμως ήταν ανένδοτος. Μετέφερε και στις δύο πλευρές πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Πως δεν είναι δυνατόν να γίνει ακόμα μία αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα