Το UEFA Europa League... κρίνεται στον ΟΤΕ TV

Gazzetta team
Το UEFA Europa League... κρίνεται στον ΟΤΕ TV

bet365

Ο ΟΤΕ ΤV ήταν ο απόλυτος προορισμός για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν τις 48 ομάδες που εμφανίστηκαν στους ομίλους του UEFA Europa League να γίνονται τέσσερις.

Τα κανάλια OTE Sport παραμένουν η μόνη επιλογή για όσους θέλουν να μάθουν ποιοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, στο St. Jakob-Park της Βασιλείας, στην Ελβετία, στις 18 Μαΐου. O νικητής θα κερδίσει και μια θέση στο UEFA Champions League, της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για να φτάσουμε βέβαια, εκεί πρέπει να μάθουμε τους νικητές των ημιτελικών. Διαδικασία που ξεκινά τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4) και τους πρώτους ημιτελικούς των ζευγαριών Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σεβίλλη. Παιχνίδια που θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από τον ΟΤΕ TV.

Όπως πάντα, η ημέρα θα ξεκινήσει με την εκπομπή “UEFA Europa League Show”, στις 20.30 (ΟΤΕ Sport 1HD), με τον Στέφανο Αβραμίδη να έχει στο στούντιο μαζί του τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη, για να σας θυμίσουν πώς ξεχώρισαν οι τέσσερις φιναλίστ, αλλά και τι αναμένεται να συμβεί σε αυτά τα πρώτα ματς.

Ο 25χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ και δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης, Σεντρίκ Μπακαμπού να αναλάβει την... προθέρμανση του ματς με τη Λίβερπουλ. Εξηγεί πώς θα προσεγγίσει η ομάδα του την πρόκληση της συνάντησης με τους “Κόκκινους” που έφτασαν στους “4” με επικό τρόπο -με ανατροπή και νίκη επί της Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις, σε ματς που παρακολουθήσατε στον OTE TV και έμεινε στην ιστορία ως εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Θα γίνει και η πρώτη σύνδεση και με τον απεσταλμένο του OTE TV στην Ισπανία, Πάνο Μάλαμα, προκειμένου να σας μεταφέρει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Μάρλος, αριστερό εξτρέμ της Σαχτάρ αποθεώνει τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου και εξηγεί και πώς μπορεί να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία, εναντίον της κατόχου του τίτλου -τις δυο τελευταίες σεζόν-, Σεβίλλης.

Όταν τα ρολόγια δείξουν 22.05, θα έχει έλθει η ώρα να μεταφερθείτε στα γήπεδα των... εξελίξεων, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD. Η επιλογή σας για το Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ θα είναι το OTE SPORT 1HD και αυτή για το Σαχτάρ-Σεβίλλη το OTE SPORT 2HD.

Με το τελευταίο σφύριγμα (00.05) θα επιστρέψετε στην εκπομπή “UEFA Europa League Show” (OTE SPORT 1HD), με τον απεσταλμένο των καναλιών ΟΤΕ Sport στο Βιγιαρεάλ, Πάνο Μάλαμα να κάνει ένα πρώτο σχόλιο, πριν σας παρουσιάσει τις δηλώσεις που θα κάνουν οι πρωταγωνιστές του αγώνα, στην κάμερα του OTE TV. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για όσα ακολούθησαν το τέλος του αγώνα στο Ντόνετσκ. Και αυτήν την Πέμπτη (28/4) ο ΟΤΕ TV είναι ο απόλυτος προορισμός για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα