Έπαθλο Novasports Super League 2015-16!

Έπαθλο Novasports Super League 2015-16!

Τη Δευτέρα 25 Απριλίου στις 20:00 ζωντανά στο στούντιο της Nova στην Κάντζα.

Έπαθλο Novasports Super League 2015-16!

Πιο «γκολ» σε ξεσήκωσε; Ποιος ήταν ο «πολυτιμότερος»; Ποιος «coach» είχε το καλύτερο σύστημα; Όλοι είναι Super, αλλά κάποιοι θα σηκώσουν «Έπαθλο»! Οι καλύτεροι του ελληνικού ποδοσφαίρου για 7η συνεχόμενη χρονιά βραβεύονται στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Δευτέρα 25 Απριλίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τη βράβευση των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Super League για την σεζόν 2015-2016 σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Καραλής και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα. Η απονομή των βραβείων, θα προβληθεί και μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO, αλλά και από το Web  TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Σε επανάληψη θα μεταδοθεί το ίδιο βράδυ στις 00:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD καθώς και την Μ. Τρίτη 26 Απριλίου στις 22:00 από τα Novasports  1 και Novasports 1 HD.

Ο θεσμός Έπαθλο Novasports Super League, διοργανώνεται προς τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μοναδικός σκοπός είναι η απονομή τιμητικών βραβείων στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Super League, που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP), o καλύτερος προπονητής, και το καλύτερο γκολ (Best Goal), που προκύπτουν βάσει ανοικτής ψηφοφορίας που ξεκίνησε την Τρίτη 19 Απριλίου μέσα από το www.novasports.gr/epathlo και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Απριλίου στις 12.00 μ.μ.   

Θα βραβευτούν επίσης ο πρώτος σκόρερ, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Rookie), η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια «fair play», η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αποτελούμενη από 3 τερματοφύλακες, 8 αμυντικούς, 8 μέσους και 4 επιθετικούς παίκτες.

Οι υποψηφιότητες του Επάθλου Novasports Super League ανακοινώθηκαν στο κοινό την Τρίτη 19 Απριλίου μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Facebook Live από το Facebook Page του Novasports.gr (www.novasports.gr/Facebook). 

 

Για τις κατηγορίες καλύτερη ασίστ, καλύτερη απόκρουση, κορυφαία δήλωση της χρονιάς, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (rookie), καθώς και για το fair play της χρονιάς, συστήθηκε ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από τρεις προπονητές. Πρόκειται για τους Άκη Μάντζιο, Νίκο Παπαδόπουλο και Γιάννη Πετράκη, οι οποίοι αποφάσισαν έχοντας εξετάσει τις υποψηφιότητες, που έχουν προκύψει από την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής.

Best of internet