Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ την επίθεση στον Δημήτρη Κανελλάκη

Gazzetta team
Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ την επίθεση στον Δημήτρη Κανελλάκη

bet365

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταδικάζει το μαφιόζικο χτύπημα κατά του Δημήτρη Κανελλάκη, μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την καταδίκη και τον αποτροπιασμό του για το μαφιόζικο χτύπημα κατά του Δημήτρη Κανελλάκη, μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Οι άγνωστοι που τα ξημερώματα του Σαββάτου πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του συναδέλφου με μεθόδους υποκόσμου, με στόχο τη φίμωσή και τρομοκράτηση του και συνεπώς την ίδια την ελευθεροτυπία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ελεύθερες και ανεξάρτητες φωνές στη δημοσιογραφία, δεν «πυρπολούνται», δεν φιμώνονται, δεν σιγούν.

Για την μαφιόζικη ενέργεια εναντίον του συναδέλφου μας, που μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε θύματα, ο ΠΣΑΤ καλεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές – που ήδη έχουν ξεκινήσει την διερεύνηση της υπόθεσης – να προχωρήσουν άμεσα και αποτελεσματικά και να φτάσουν στην αποκάλυψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ συμπαραστέκονται πλήρως στο συνάδελφο Δημήτρη Κανελλάκη και βρίσκονται δίπλα του στην δύσκολη αυτή στιγμή που βιώνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, ούτε ο συνάδελφος, ούτε ο ΠΣΑΤ και οι Αθλητικοί

Συντάκτες, πρόκειται να καμφθούν από τέτοιες μαφιόζικες ενέργειες.

Οι εμπνευστές και αυτουργοί τους θα μας βρίσκουν σταθερά και αποφασιστικά απέναντι τους.

 

Τελευταία Νέα