Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στο «Παίζουμε Ελλάδα»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στο «Παίζουμε Ελλάδα»

Gazzetta team
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στο «Παίζουμε Ελλάδα»

bet365

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 15:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη και καλεσμένο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ, μία ημέρα μέρα μετά τον αγώνα με την Τσεντεβίτα και λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα μιλήσει για την έως τώρα παρουσία του στο πάγκο των «πράσινων» και τις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός, θα αναφερθεί στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στη «μάχη» της Euroleague Basketball, και του πρωταθλήματος, ενώ θα μιλήσει και για την τελευταία σεζόν του Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Μετά το τέλος της συνέντευξης του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα ακολουθήσει στις 16:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» και στις 17:00 η παράλληλη μετάδοση των αγώνων της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, Κολοσσός H Hotels - Κηφισιά, Αρκαδικός - Καβάλα, ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας και Λαύριο – Τρίκαλα BC Aries.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα