Nova: Να προχωρήσει άμεσα η μελέτη ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος

Gazzetta team
Nova: Να προχωρήσει άμεσα η μελέτη ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος

bet365

Θέση πήρε η NOVA σχετικά με την πρόταση που διατύπωσαν οι 11 «μικροί» για τη μελέτη ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος.

Οι 11 ομάδες συναντήθηκαν σήμερα και αποφάσισαν να ζητήσουν σύγκλιση του Δ.Σ. της Super League για να κατατεθούν οι προτάσεις τους και να συζητηθούν επαρκώς. Μεταξύ των προτάσεων είναι η εκπόνηση μελέτης ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος.

Οπως έλεγαν άνθρωποι της NOVA είδαν ως θετική εξέλιξη την πρωτοβουλία των ΠΑΕ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και πρόσθεταν ότι θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει η διενέργεια μελέτης ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος από ανεξάρτητο φορέα και η οποία θα αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση πλάνου βελτίωσης του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα