Στον "στίβο" του διαδικτύου τρέχει το Runnfun.gr

Στον "στίβο" του διαδικτύου τρέχει το Runnfun.gr

Το runnfun.gr είναι ένα δρομικό site, με ειδήσεις για τους αγώνες δρόμου, με νέα για τη γυμναστική κάθε είδους, για όλες τις δραστηριότητες, με συμβουλές για την προπόνηση και τη διατροφή, με προτάσεις για παπούτσια, ρούχα και πολλά άλλα.  

Στον "στίβο" του διαδικτύου τρέχει το Runnfun.gr

Αλλά πάνω απ' όλα, αυτό που θέλει το runnfun.gr είναι να φτιάξει μια μεγάλη παρέα. Να αγκαλιάσει και να αγκαλιαστεί από τον κόσμο, να δώσει χαμόγελο, κίνητρο και κουράγιο σε όποιον το χρειάζεται.

Αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό το δρομικό κίνημα της πόλης, που μέρα με την ημέρα μεγαλώνει και παρασύρει όλο και περισσότερους. Και ξέρετε γιατί; Γιατί κάθε ένας δρομέας, μικρός, μεγάλος, λεπτός, γεμάτος, κρύβει μια ιστορία και μια δύναμη ψυχής. Γιατί το τρέξιμο θέλει ψυχή. Όσοι τρέχουν ξέρουν και καταλαβαίνουν. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, όμως, τους ποδηλάτες, τους αναρριχητές, τους κολυμβητές, τους αθλητές σε όλους τους "στίβους".
 
Και είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο να τρέχει να αθλείται και να γελάει. Γι' αυτό και λεγόμαστε runnfun. Ανακατεμένοι και εμείς μέσα στην πόλη, στα βουνά, τα νησιά, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τρέχοντας όσο περισσότερους αγώνες μπορούμε και θα σας μεταφέρουμε εικόνα, ήχο, βίντεο, φωτογραφίες και πάνω απ’ όλα χαμόγελα.

Εδώ είμαστε λοιπόν από τις 29 Μαρτίου 2016. Ξεκινάμε, τρέχουμε, χαμογελάμε… runnfun.gr

Bρείτε μας στα social media

https://www.facebook.com/runnfun.gr/

https://twitter.com/runnfungr

https://www.instagram.com/runnfun.gr/

Best of internet