Aνακοίνωση Ολυμπιακού κατά του Goal

Aνακοίνωση Ολυμπιακού κατά του Goal

Gazzetta team
Aνακοίνωση Ολυμπιακού κατά του Goal

bet365

Ανακοίνωση με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Goal εξέδωσε ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο κατά του Μέσου.

Ανακοίνωση-απάντηση στην εφημερίδα Goal και στον διευθυντή της εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι προσπαθεί να συνδέσει τα όσα έγιναν στη Λευκάδα με μια αθλητική γιορτή στην οποία «τηρήθηκε η νομιμότητα και όσα προέβλεπαν οι κανονισμοί». Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν ότι «ουδέποτε υπήρξε συμφωνία κυρίων και δεν υπήρξε καμία παραβίαση κανονισμών ή των μέτρων τάξης» και τονίζουν πως θα κινηθούν με κάθε νόμιμο τρόπο κατά της εφημερίδας, από την οποία ζητά μια συγγνώμη στο σύλλογο και στους φιλάθλους του.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενημερώνει τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο, κατά της εφημερίδας Goal News, που προσπαθεί με επαίσχυντο τρόπο να συνδέσει τα αίσχη της Λευκάδας και τις εμετικές και «ποινικά κολάσιμες» ανακοινώσεις οπαδών, με μια αθλητική γιορτή στην οποία τηρήθηκε η νομιμότητα και ότι προέβλεπαν οι κανονισμοί.

Προφανώς ο διευθυντής της εφημερίδας κ. Μπραουδάκης θέλησε να βάλει με κάθε τρόπο στην εξίσωση τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το έκανε με ψεύδη.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο ότι ουδέποτε υπήρξε «συμφωνία κυρίων» και δεν υπήρξε ουδεμία παραβίαση κανονισμών ή μέτρων τάξης απο τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο κύριος Μπραουδάκης όφειλε να ενημερωθεί σωστά πριν εξισώσει ανόμοιες καταστάσεις, εκτός και αν η θέση της εφημερίδας εμπεριέχει δόλο.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η εφημερίδα κατ’ελάχιστον οφείλει μια συγγνώμη στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και κυρίως στους φιλάθλους μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα