Ζωντανά τα διεθνή φιλικά Ολλανδία – Γαλλία και Πορτογαλία – Βέλγιο

Gazzetta team
Ζωντανά τα διεθνή φιλικά Ολλανδία – Γαλλία και Πορτογαλία – Βέλγιο

bet365

Ολλανδία – Γαλλία και Πορτογαλία – Βέλγιο παίζουν μπάλα αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Παρασκευή 25 Μαρτίου και την Τρίτη 29 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τους διεθνείς φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου, Ολλανδία – Γαλλία και Πορτογαλία - Βέλγιο αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2016. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 21:45 θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στη μεγάλη χαμένη της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, την Ολλανδία και στην οικοδέσποινα του Euro 2016, τη Γαλλία, που θα πραγματοποιηθεί στο «Amsterdam Arena». Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 21:45 θα ακολουθήσει η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και στο Βέλγιο, αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 που θα διεξαχθεί στο «Estadio Municipal Dr. Magalhaes Pessoa» στη Λεϊρία. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Λιώρης.

Μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως οι Ντεπάι, Ρόμπεν, Σνάιντερ των «οράνιε», οι Ζιρού, Πογκμπά, Μαρσιάλ των «μπλε», οι Πορτογάλοι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι, Κουαρέσμα και οι «κόκκινοι διάβολοι», Αζάρ, Λουκάκου, Φελαϊνί θα παρελάσουν από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα