Αρωμα γυναίκας στην EΡΤ Sports

Gazzetta team
Αρωμα γυναίκας στην EΡΤ Sports

bet365

Μετά την ανδρική εισβολή στην προηγούμενη εκπομπή η αποψινή EΡΤ Sports, περίπου στις 10 το βράδυ λίγο μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1, πλημμυρίζει με άρωμα γυναίκας.

Στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου ενώ από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μας κάνει συντροφιά και το άλλο σπουδαίο κορίτσι του ελληνικού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη που επίσης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Πόρτλαντ.

Ακόμη θα γνωρίσουμε την σπουδαία Δήμητρα Κοροκίδα την αθλήτρια που ξεκίνησε μια σπουδαία καριέρα στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αλλά ένα ατύχημα την καθήλωσε σε καροτσάκι με αποτέλεσμα να δείξει το τεράστιο ταλέντο της σε πολλά παραολυμπιακά αθλήματα και να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Ρίο. Και μια που λέμε για Ριο, μια βόλτα μέχρι την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες με τη βοήθεια του Στρατή Τέλλογλου για πως πάει η προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.

Εκτός του Ρίο και στην Γκούντα της Ολλανδίας και επικοινωνία με την Αλεξάνδρα Ασημάκη για τις προσπάθειες της Εθνικής πόλο των γυναικών στο προολυμπιακό τουρνουά όπου θα δοθούν και τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις σπουδαίες αθλήτριες και πολλά άλλα απόψε στην ΕΡΤ Sports περίπου στις 10 το βράδυ λίγο μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1.

 

Τελευταία Νέα