Oι αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Oι αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

bet365

Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση και δείτε τι ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στις αθλητικές του εκπομπές!

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη σας μεταφέρει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από την 27η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, σχολιασμό από καλεσμένους και βέβαια την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται, όπως κάθε Κυριακή, στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Highlights και ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τα παιχνίδια Παναιτωλικός-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Ηρακλής, ΠΑΟΚ-Καλλονή και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στο Kick Off.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Οι τελευταίες εξελίξεις και οι επόμενες κινήσεις για το γπεδικό σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
-Ολη η δράση από την 11η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.
-H επιβίωση της Μπάγερν στο θρίλερ της χρονιάς με τη Γιουβέντους και τα ζευγάρια-φωτιά για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
-Η απίθανη φάρσα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, η πιο συγκινητική στιγμή της εβδομάδας στο γήπεδο της Ντόρτμουντ και οι πρώτες εκτιμήσεις για τη Φόρμουλα 1 και το πρωτάθλημα του Moto Gp που αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
-Το μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και οι υπόλοιπες ελληνικές ελπίδες για διάκριση, λίγους μήνες πριν από το μεγάλο ραντεβού στο Ρίο.
-Ολα τρελά τρίποντα της σεζόν από τον Στεφ Κάρι και το επόμενο ασύλληπτο ρεκόρ που "απειλεί" στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε 50 λεπτά. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ηρακλής, από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague και πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 

Τελευταία Νέα