Εκκίνηση για την Formula 1 στον OTE TV με πολλές εκπλήξεις

Gazzetta team
Εκκίνηση για την Formula 1 στον OTE TV με πολλές εκπλήξεις
Για 6η διαδοχική χρονιά, ο OTE TV καλύπτει τις εξελίξεις στην Formula 1, με το νέο πρόγραμμα να ξεκινά τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Μαρτίου στις 03.20 και τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στη Μελβούρνη και να κορυφώνεται την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 07.00 με τον αγώνα (OTE SPORT 5HD). Στην περιγραφή θα βρίσκονται ο Κώστας Ψάρρας και ο Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.

Πριν από την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα, στις 05.30 το πρωί της Κυριακής, η εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι (ΟΤΕ SPORT 5HD) θα αναλάβει να... ζεστάνει τους κινητήρες, με τα τελευταία νέα των 11 πληρωμάτων, αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις. Μεταξύ άλλων:

  • Ο επίδοξος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος μιλά στον απεσταλμένο του ΟΤΕ TV στη Βαρκελώνη -για τις χειμερινές δοκιμές- Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο για όσα θέλει φέτος, τις φιλοδοξίες του, αλλά και όσα κάνει, όταν δεν είναι στην πίστα.

  • Ο Μεξικανός πιλότος της Haas, Έστεμπαν Γκουτιέρες, σχολιάζει την πρώτη επαφή που είχε με τη νεοσύστατη αμερικανική ομάδα, αλλά και για την ατμόσφαιρα στο grand prix της πατρίδας του -μετά το χαρακτηρισμό που κέρδισε ως του καλύτερου αγώνα για το 2015.

  • Ο τεχνικός αναλυτής του «Autosport», Κρεγκ Σκάρμπορο, αποκαλύπτει στην κάμερα του OTE TV όλα τα “μυστικά” των φετινών μονοθεσίων και εξηγεί τις αλλαγές στις κατατακτήριες δοκιμές.

  • Οι Φελίπε Μάσα και Βάλτερι Μπότας μιλούν για τους στόχους της Williams στον φετινό «μαραθώνιο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!