Κόντρα Goal με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Κόντρα Goal με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Κόντρα Goal με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ένα πρωτοσέλιδο με τον Θωμά Μητρόπουλο ήταν η αιτία να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του διευθυντή της εφημερίδας με τους διευθυντές επικοινωνίας της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.  

Η εφημερίδα Goal κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τον Θωμά Μητρόπουλο κι εμπλοκής των Μελισσανίδη και Σαββίδη με τον άλλοτε παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την ΑΕΚ διέψευσαν τα περί συνάντησης του «Τίγρη» με τον Θωμά Μητρόπουλο, αλλά μόλις ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ είδε ότι το συγκεκριμένο θέμα ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έγραψε στο facebook: «Κανένα non paper θα αφήσεις να μην το κάνεις πρώτο θέμα ή θα τα αξιοποιήσεις όλα στο έπακρο;», ενώ ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση: «Ξεπέρασες τους πάντες στην ανάδειξη του "θέματος", έγραψες ιστορία, eisai poly mprosta...».

Η απάντηση ήρθε από τον Βαγγέλη Μπραουδάκη ο οποίος επίσης μέσω facebook επικαλέστηκε τα λόγια του άλλοτε διευθυντής της εφημερίδας και νυν διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ.

«Μεγάλη αλήθεια, διαχρονική: "...Οσοι ζουν δίπλα σε μεγαλοπαράγοντες ομάδων αντλούν δύναμη δηλητηριάζοντάς τους με την ανακάλυψη δήθεν εχθρών, συνωμοσιών και λοιπών άλλων ανούσιων καταστάσεων που έχουν αξία μόνο εντός των συνόρων, μόνο για τη δική μας καθημερινή μιζέρια" (Goal, Ανδρέας Δημάτος, 20/12/2013)...

Θέση στο πρωτοσέλιδο πήρε και ο ΠΑΟΚ ο οποίος επίσης μέσω του facebook απάντησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Δικεφάλου του Βορρά, Κυριάκο Κυριάκο, να απαντάει στην εφημερίδα και στον διευθυντή της Βαγγέλη Μπραουδάκη. Κύριε Μπραουδάκη δυστυχώς το σημερινό σας πρωτοσέλιδο είναι γεμάτο...κλεφτές ματιές στην κόκκινη προπαγάνδα: Από που και ως που έπρεπε εμείς να διαψεύσουμε -χωρίς να μας ρωτήσετε- ένα θέμα οπαδικών σάιτ του Ολυμπιακού;;;

Πως και...έτυχε να συμπεράνετε και εσείς ότι οι ανακοινώσεις Θύρας 4 και Ορίτζιναλ είναι μηνύσιμες, ακολουθώντας στο πρωτοσέλιδό σας τον γαύρο και τον πρωταθλητή; Κύριε Μπραουδάκη, οι μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κρίσιμες. Το ότι δεν επιλέγουμε το bullying ως στρατηγική στον Τύπο, μην το εκλαμβάνετε ως αδυναμία», αναφέρει χαρακτηριστικά.  

Best of internet