Ο Άκης Ζήκος στο στούντιο του UEFA Champions League Show

Gazzetta team
Ο Άκης Ζήκος στο στούντιο του UEFA Champions League Show

bet365

Η ημέρα της κρίσης στο UEFA Champions League έφτασε και για τα ζευγάρια Ζενίτ-Μπενφίκα και Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (9 Μαρτίου) θα ξέρουμε ποιοι θα έχουν περάσει στα προημιτελικά και ποιοι θα έχουν μείνει πίσω.

Ο ΟTE TV θα μας μεταφέρει στο "Πετρόφσκι" της Αγίας Πετρούπολης στις 19.00 και στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στις 21.45, για να παρακολουθήσουμε ζωντανά τις εξελίξεις.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στο OTE SPORT 1HD στις 19.00 με την προσπάθεια της Μπενφίκα, του Κώστα Μήτρογλου να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα. Στις 20.00 θα μεταφερθούμε στο στούντιο του ΟΤΕ TV και την εκπομπή «UEFA Champions League Show» (OTE SPORT 2HD) με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο. Καλεσμένος τους θα είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει αγωνιστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Άκης Ζήκος, ο οποίος τη σεζόν 2003-04 ως παίκτης της Μονακό είχε φτάσει στο τέλος της διαδρομής, εκεί όπου η ομάδα του συνάντησε την Πόρτο και την είδε να σηκώνει το τρόπαιο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα τεθεί το παιχνίδι της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, ομάδα που νίκησε στο πρώτο παιχνίδι 2-1. Πέραν της εκτενούς ανάλυσης των ομάδων, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα από την... πηγή των γεγονότων, με τον απεσταλμένο του ΟΤΕ TV στο Λονδίνο, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, να μεταφέρει ειδήσεις και εικόνες πριν το μεγάλο ματς που θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα προβληθεί στο OTE SPORT 2HD.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο "Στάμφορντ Μπριτζ", επιστροφή στο στούντιο και στην εκπομπή «UEFA Champions League Show», για όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες, δια στόματος Άκη Ζήκου. Επίσης, θα προβληθούν εκτενή στιγμιότυπα και από τα δυο ματς της ημέρας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα