Mε Δέλλα το UEFA Champions League Show του OTE TV

Gazzetta team
Mε Δέλλα το UEFA Champions League Show του OTE TV

bet365

To UEFA Champions League επιστρέφει στην καθημερινότητα των φιλάθλων, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, και ο ΟΤΕ TV μας μεταφέρει στα γήπεδα που θα στείλουν ομάδες στις οκτώ καλύτερες της Ευρώπης.

Την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 20.00, οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος και η εκπομπή UEFA Champions League Show (OTE SPORT 2HD), θα αναλάβουν να μας βάλουν στο κλίμα της ημέρας, να μας θυμίσουν όσα έχουν προηγηθεί και να μας προετοιμάσουν για εκείνα που έρχονται, παρέα με τον Τραϊανό Δέλλα. Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Ατρομήτου θα... γυρίσει και στα χρόνια που πέρασε στην “αιώνια πόλη”.

Στις 21.45, θα συνδεθούμε με το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για να δούμε πώς θα διαχειριστεί η Ρεάλ Μαδρίτης το 2-0 επί της Ρόμα, στο “Ολίμπικο”, στο πρώτο παιχνίδι της διαδικασίας, που θα καλύψει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια το OTE SPORT 1HD. To άλλο ζευγάρι της ημέρας, είναι το Βόλφσμπουργκ-Γάνδη, με τους Γερμανούς να “κουβαλούν” το εκτός έδρας 3-2, που τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Η αναμέτρηση θα προβληθεί την ίδια ώρα στο OTE SPORT 2HD.

Μετά το τέλος των αγώνων, στις 23.45, η εικόνα θα επιστρέψει στο στούντιο και την εκπομπή UEFA Champions League Show (OTE SPORT 2HD), με την ανάλυση του Τραϊανού Δέλλα για τον αγώνα της Μαδρίτης, αλλά και εκτενή στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ-Γάνδη.

Τα δύο πρώτα “εισιτήρια” των προημιτελικών του UEFA Champions League, "σφραγίζονται" στα αθλητικά κανάλια του OTE TV.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα