Νέα συνάντηση στον ΠΣΑΤ για δημοσιογραφικά θέματα

Νέα συνάντηση στον ΠΣΑΤ για δημοσιογραφικά θέματα

bet365

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα στον ΠΣΑΤ συναντήσεις του Δ.Σ. με διευθυντές αθλητικών τμημάτων ραδιοτηλεοπτικών Μέσων και sites, παρουσία και εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ.
Με τις συναντήσεις αυτές ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των πρωτοβουλιών, που έχει αναλάβει το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, με αφορμή τα εντεινόμενα φαινόμενα παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αρκετά από τα οποία δημιουργούν μάλιστα και το κατάλληλο υπόβαθρο για την προαγωγή βίας στον αθλητισμό. Στην συνάντηση με τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα παρέστησαν οι: Σταύρος Γεωργακόπουλος (ALPHA), Γιώργος Τριανταφυλλίδης (ΑΝΤ-1), Δήμος Μπουλούκος (MEGA), Παντελής Διαμαντόπουλος (Sport24 Radio) Θοδωρής Ζαρμακούπης (STAR), Γιάννης Καρατζαφέρης (ΑΡΤ T.V.), Τάσος Επιτρόπου (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), Ιωσήφ Νικολάου (ΕΡΤ), Φωτεινή Παπαγεωργίου (OTE T.V.), Άγγελος Τόμπρος (ΣΚΑΪ) και Γιώργος Κοσμάς (ΣΠΟΡ FM).
Νωρίτερα είχε προηγηθεί η συνάντηση με τους διευθυντές αθλητικών sites στην οποία και βρέθηκαν οι: Βασίλης Σαμπράκος (Gazzetta), Δημήτρης Δημητρίου (A-Sports), Γιώργος Κουτσοθεόδωρος (Novasports) και Βασίλης Παπαθεοδώρου (SDNA).
Από πλευράς ΠΣΑΤ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο Α' αντιπρόεδρος Θοδωρής Νταβέλος, η Β' ατιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου και το μέλος του Δ.Σ. Φάνης Σκύφτας. Από πλευράς ΕΣΗΕΑ παραβρέθηκε ο Α' Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσαλαπάτης. Στην συνάντηση με τους διευθυντές αθλητικών ιστοσελίδων παρών ήταν και ο οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΥ, Νίκος Συνοδινός.
 

Τελευταία Νέα