Οι αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Οι αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

bet365

Ο άδοξος αποκλεισμός του Ολυμπιακού, το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, αλλά και όλη η αθλητική κίνηση στις εκπομπές του ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο.

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη έχει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από την 24η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους ηΧριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, όλο το ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και βέβαια την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Highlights και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Βέροια, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται, όπως κάθε Κυριακή, στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στο Kick Off.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Ο άδοξος αποκλεισμός του Ολυμπιακού και η προοπτική στέψης του πρωταθλητή στον αγώνα με τη Βέροια.
-Το παρελθόν, το παρόν και τα πρόσωπα που έγραψαν ιστορία στα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.
-Ολη η δράση από την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.
-H ισπανική κυριαρχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η ελληνική υποχώρηση στην κατάταξη της UEFA. To ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ-Ατλέτικο, η προέλαση της Μπαρτσελόνα και οι χαμένες ευκαιρίες Γιουβέντους και Νάπολι. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
-Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Ο Κόμπι Μπράιαντ υποκλίθηκε στο ταλέντο του και το Goal Χωρίς Σύνορα ρίχνει μια προσεκτική ματιά στην πρόοδο ενός μελλοντικού All Star παίκτη του ΝΒΑ.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε 50 λεπτά. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague. Ολο το ρεπορτάζ και οι σκέψεις Πογιέτ και Στραματσόνι λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Highlights από το ντέρμπι Ρεάλ-Ατλέτικο και πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 

Τελευταία Νέα