Tι ετοιμάζει ο OTE ΤV για το Ολυμπιακός - Αντερλεχτ

Tι ετοιμάζει ο OTE ΤV για το Ολυμπιακός - Αντερλεχτ

Gazzetta team
Tι ετοιμάζει ο OTE ΤV για το Ολυμπιακός - Αντερλεχτ

bet365

Πλούσιο είναι το μενού που ετοιμάζουν τα κανάλια OTE SPORTS για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ.

Απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άντερλεχτ προκειμένου να ανατρέψει την ήττα με 1-0 του πρώτου ματς στις Βρυξέλλες, ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η κάλυψη της αγωνιστικής δράσης αρχίζει στις 18.30 με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (OTE SPORT 2HD) σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και σχολιασμό Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη. Εκεί θα υπάρξει η πρώτη ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι Τάσος Κολλίντζας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους Βέλγους.

Στις 21.00 (OTE SPORT 2HD), σε ζωντανή σύνδεση με το Γ. Καραϊσκάκης, θα μεταδοθεί το Pre Game Show του αγώνα Άντερλεχτ-Ολυμπιακός. Οι Τάσος Κολλίντζας, Χρήστος Πατσατζόγλου Γιώργος Θαναηλάκης, Πέτρος Μίχος θα αναλύσουν τη σπουδαία αναμέτρηση, την ώρα που όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του OTE TV θα μεταφέρει όσα συμβαίνουν στο Φαληρικό γήπεδο. Στις 22.00 (OTE SPORT 2HD) σε ζωντανή σύνδεση με το Γ. Καραϊσκάκης θα γίνει η σέντρα της αναμέτρησης Άντερλεχτ-Ολυμπιακός σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη και σχόλιο Πέτρου Μίχου. Στις 00.05, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» επιστρέφει με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών, καθώς και το ρεπορτάζ από όλα τα ματς της ημέρας (OTE SPORT 2HD).

Στις 20.00 θα αρχίσουν άλλες 10 live, αποκλειστικές μεταδόσεις: Λίβερπουλ-Άουγκσμπουργκ (OTE SPORT 3HD), Μπιλμπάο-Μαρσέιγ (OTE SPORT 4HD), Λάτσιο-Γαλατά (OTE SPORT 5HD), Σάλκε-Σαχτάρ (OTE SPORT 7HD) και Λεβερκούζεν-Σπόρτινγκ (OTE SPORT 8HD). Στις 22.05 τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις Τότεναμ-Φιορεντίνα (OTE SPORT 3HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίντιλαντ (OTE SPORT 4HD), Νάπολι-Βιγιαρεάλ (OTE SPORT 5HD), Πόρτο-Ντόρτμουντ (OTE SPORT 7HD) και Βασιλεία-Σεντ Ετιέν (OTE SPORT 8HD).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα