Στο πειθαρχικό του ΠΣΑΤ ο Γαύρος και το gavros.gr

Gazzetta team
Στο πειθαρχικό του ΠΣΑΤ ο Γαύρος και το gavros.gr

bet365

Την παραπομπή στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε ο ΠΣΑΤ για την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» και την Ιστοσελίδα «Gavros.gr», λόγω ανάρμοστων δημοσιευμάτων!

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου στην τελευταία συνεδρίαση ασχολήθηκε:

  • Με τα εντεινόμενα φαινόμενα οπαδικής συμπεριφοράς συναδέλφων και Μέσων Ενημέρωσης, υποβάθμισης του δημοσιογραφικού λόγου, αλλά και ενέργειες που στρέφονται εναντίον των δικαιωμάτων των εργαζόμενων συναδέλφων μας, με περιπτώσεις επιχειρούμενων απεργοσπασιών … Φαινόμενα για τα οποία ο Σύνδεσμος έχει ήδη αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και προτίθεται να προχωρήσει και σε σειρά άλλων, στην κατεύθυνση πάντα της αντιμετώπισης και υπεράσπισης των βασικών αρχών και κανόνων της δημοσιογραφίας και δεοντολογίας.

Στη βάση αυτή, ο ΠΣΑΤ, καταδικάζει σειρά πρωτοσέλιδων δημοσιευμάτων της εφημερίδας Sport Day, στην οποία επιχειρήθηκε μάλιστα απεργοσπασία στην τελευταία απεργία των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων. Σε συνεργασία δε με την ΕΣΗΕΑ θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει φαινόμενα ενασχόλησης ετεροεπαγγελματιών στα αθλητικά Μέσα Ενημέρωσης τα οποία και στην συγκεκριμένη εφημερίδα παρατηρούνται.

Σ’ ότι αφορά σειρά δημοσιευμάτων στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» και την Ιστοσελίδα «Gavros.gr», αποφασίστηκε η παραπομπή τους στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, στο οποίο παραπέμπεται και ο συνάδελφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης για ανάρμοστη ανάρτηση του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Για το ίδιο θέμα, αποφασίστηκε να καλούνται οι Διευθυντές και υπεύθυνοι των ΜΜΕ, για παροχή εξηγήσεων στο Δ.Σ του ΠΣΑΤ, όταν παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα.

  • Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα κληθούν σε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, οι συνάδελφοι εργαζόμενοι και μέλη του ΠΣΑΤ, στις ενημερωτικές Ιστοσελίδες, με αντικείμενο τις συνθήκες εργασίας τους.
  • Με τη συμμετοχή πλέον του συναδέλφου Αντώνη Παπουτσάκη, που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα συνάδελφο Θανάση Ασπρούλια, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές:

*Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης – Αιγαίου με έδρα το Ηράκλειο, αναλαμβάνει η συνάδελφος Όλγα Σουτζή αντί του συναδέλφου Αντώνη Παπουτσάκη. Νέο μέλος της Επιτροπής, ορίζεται η συνάδελφος Μαρία Πετρούτσου.

*Ο αναπληρωτής Ταμίας του ΠΣΑΤ, Τάσος Αντωνίνης, ορίζεται εκπρόσωπος του Δ.Σ στο Μικτό Συμβούλιο του Συνδέσμου, αντί του Θανάση Ασπρούλια.

*Ο Ειδικός Γραμματέας του ΠΣΑΤ, Γιάννης Κορακής, ορίζεται αναπληρωματικός επικεφαλής στην Επιτροπή Αθλημάτων του Συνδέσμου, αντί του Θανάση Ασπρούλια.

  • Συνδιοργανωτής και φέτος με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, θα είναι ο ΠΣΑΤ, στο 5ο τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης που διεξάγεται το διήμερο 2 και 3 Απριλίου 2016.
 

Τελευταία Νέα