Kύπελλο Ισπανίας και Ιταλίας στο μπάσκετ στον OTE TV

Gazzetta team
Kύπελλο Ισπανίας και Ιταλίας στο μπάσκετ στον OTE TV

bet365

Πλούσιο αθλητικό θέαμα όλη την εβδομάδα, με αποκορύφωμα τους τελικούς Κυπέλλων μπάσκετ Ισπανίας και Ιταλίας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, περιμένει τους συνδρομητές του OTE TV.

Αυτή την εβδομάδα, τα παρκέ των καναλιών OTE SPORT υποδέχονται το Κύπελλο Ισπανίας στο μπάσκετ και υπόσχονται θέαμα με ‘άρωμα Ελλάδας’ και αναμετρήσεις ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου η Μπαρτσελόνα του Στράτου Περπέρογλου και του Αλέξανδου Βεζένκοφ αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο (20.00, OTE SPORT 4HD) και στις 22.30, Βαλένθια και Γκραν Κανάρια δίνουν τη δική τους μάχη για μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 20.00, για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Φουενλαμπράδα (OTE SPORT 5HD) και στις 22.30 η μαχητική Ομπραντόιρο υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση (OTE SPORT 5HD). Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 20.00 και 22.30 στο OTE SPORT 5HD, διεξάγεται η ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή οι δύο ομάδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν δίνουν ραντεβού στις 20.00 στο OTE SPORT 5HD για τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey.

Παράλληλα με το Ισπανικό Κύπελλο, διεξάγεται και το Lega Basket Coppa Italia (Κύπελλο Ιταλίας μπάσκετ), με την ημιτελική φάση το Σαββάτο 20 Φεβρουαρίου στις 19.15 και 21.45 (OTE SPORT 7HD) και τον τελικό την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 19.00 (OTE SPORT 7HD).

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα