Ο ΣΚΑΪ παίζει μπάλα στα ντέρμπι

Gazzetta team
Ο ΣΚΑΪ παίζει μπάλα στα ντέρμπι

bet365

Τα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Ηρακλή δεσπόζουν στις εκπομπές του ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο.

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη έχει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από τη 22η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους ηΧριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών και όλο το ρεπορτάζ από το γήπεδο της Τούμπας.
Η επόμενη μέρα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, πλούσιο ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ και η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Highlights και ρεπορτάζ από το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται, όπως κάθε Κυριακή, στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Κι ακόμη: Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Αφιέρωμα στα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός που μας έμειναν αξέχαστα και Ολο το ρεπορτάζ των δύο μονομάχων, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.
-Ολη η δράση από την 7η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.
-Η Λέστερ το πιστεύει πια και πάει στο Εμιρεϊτς για το ματς της χρονιάς με την Αρσεναλ. Η Μπαρτσελόνα έδωσε ραντεβού με τη Σεβίλλη στον τελικό του Κυπέλλου και η Ιταλία χωρίζεται στη μέση για το ντέρμπι κορυφής, Γιουβέντους-Νάπολι. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Κύπελλα.
-Το σόου, οι θριαμβευτές και όσα θέλετε να δείτε από το επετειακό 50ο Super Bowl του NFL, που πέρασε στην ιστορία.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, εκπληκτικό θέαμα από το ΝΒΑ, τα καλύτερα βιντεάκια που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε 50 λεπτά. Highlights και ρεπορτάζ από το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague. To ντέρμπι τίτλου Γουβέντους-Νάπολι στη Serie A και πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα