To ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στις εκπομπές του ΣΚΑΪ

Gazzetta team
To ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στις εκπομπές του ΣΚΑΪ

bet365

Το ντέρμπι του Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δεσπόζει το Σαββατοκύριακο στις εκπομπές του ΣΚΑΙ.
KICK OFF
Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη θα φέρει στις οθόνες μας όλη τη δράση και το παρασκήνιο από τη 21η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών και όλο το ρεπορτάζ από το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Highlights και ρεπορτάζ από τους αγώνες Ατρόμητος-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Η πρώτη μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη του Γκουστάβο Πογιέτ στην Ελλάδα, η υποδοχή του Σεμπάστιαν Λέτο στη Λεωφόρο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και η πρώτη συνέντευξη του Αργεντινού άσου μετά την επιστροφή του στους "πράσινους".
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Κι όπως κάθε Κυριακή η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Κι ακόμη: Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Το πρώτο μέρος της μεγάλης αποκλειστικής συνέντευξης του Γκουστάβο Πογιέτ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τι λέει για τους στόχους της ομάδας, τις χειμερινές μεταγραφές, το μέλλον του στην ΑΕΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.
-Η αποθεωτική υποδοχή του Σεμπάστιαν Λέτο και οι προσδοκίες που δημιούργησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.
-Ολο το ρεπορτάζ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μία ημέρα πριν από το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.
-Ολη η δράση από την 6η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.
-Η εφτάρα της Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια, με απίθανο σόου από Μέσι και Σουάρες και το ατελείωτο τρολάρισμα στον Γκάρι Νέβιλ. Η γκολάρα του Βάρντι που οδηγεί τη Λέστερ προς το θαύμα και η καταδίωξη της Νάπολι από τη Γιούβε στη Serie A. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Κύπελλα.
-Αφιέρωμα στον θαυματουργό πιτσιρικά της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα. Τα μπλεξίματα με το νόμο του Νεϊμάρ, ο ανίκητος Νόβακ Τζόκοβιτς, o άθλος της Αντζελίκ Κέρμπερ κόντρα στη Σερένα Γουίλιαμς και όλες οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο αθλητικό τηλεοπτικό σόου του πλανήτη, το επετεικό 50ο Super Bowl του NFL.
-Συνέντευξη της πιο εντυπωσιακής Ελληνίδας αθλήτριας μπάσκετ, Εύας Κατωπόδη, που έχει κλέψει τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ κι ένα ξεχωριστό θέμα για το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dancing.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, εκπληκτικό θέαμα από το ΝΒΑ, τα καλύτερα βιντεάκια που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague. Τα τελευταία νέα και οι επιλογές Σίλβα και Τούντορ λίγες ώρες πριν από την σέντρα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. To ντέρμπι κορυφής Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ και πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα