Υπερπαραγωγή ετοιμάζει η NOVA για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Υπερπαραγωγή ετοιμάζει η NOVA για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

bet365

H καρδιά των καναλιών Novasports, χτυπάει για τα δικά μας ντέρμπι. Τα ντέρμπι κάθε αγωνιστικής της Super League! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 19:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, ετοιμάζουν ακόμη μία υπερπαραγωγή για να καλύψουν ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα που προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης, μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion και 1 ασύρματη steady cam

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Άγγελου Στυλιάδη, ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και καλεσμένο το Γιαννάκη Οκκά. Ο παλαίμαχος Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες θα αναλύσει και θα σχολιάσει το μεγάλο ντέρμπι. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #OLYPAOK.

Και όλα αυτά εν όψει των 6 καυτών ντέρμπι του β’ γύρου της Super League, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Ηρακλής – ΑΕΚ, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που έρχονται τις επόμενες ημέρες στα κανάλια Novasports!

Εκτός όμως από ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η αρχή είναι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 15:00, με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Άκη Κουζούλη. Στις 17:15 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Λεβαδειακός - Πανθρακικός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Γιώργου Βασιλείου. Το πρώτο μέρος της 21ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 19:30 με το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιάννη Φάκαρου. H συνέχεια είναι την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και στις 15:00 ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Μανώλη Βογιατζάκη. Η Βέροια θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Καλλονής με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 7 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Τέλος, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Πανιώνιος - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Γιώργου Αργυρόγλου. Όλοι οι αγώνες, πλην της αναμέτρησης, Βέροια – ΑΕΛ Καλλονής θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο. Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Επίσης, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα Πανιώνιος - Παναιτωλικός και θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 21η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 15:00). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη (Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 19:30), Ατρόμητος - ΑΕΚ (Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 17:15), οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα